Sayfa 200/1002 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Arkadaşlar 25 yıllık borsacıyım fakat damadın hazine bakanı olması ile başlayan ve son 20 aralık olayı ile artık endekse güvenim hiç yok. Fonlarla ilgilenmeye başladım. Garanti bankasından işlem yaptığım için de oradaki fonlardan biriktirmeye başladım. Bana bu konuda deneyimli arkadaşlardan defansif ,orta riskli ve yüksek riskli fonlardan bir portföy önerisinde bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sektör olarak da olabilir. Mesela turizm fonlarının bu sene dövizden dolayı çok iyi olacağı konuşuluyor..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    neler diyorsunuz ayhan bey
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 25 yıllık borsacıyım fakat damadın hazine bakanı olması ile başlayan ve son 20 aralık olayı ile artık endekse güvenim hiç yok. Fonlarla ilgilenmeye başladım. Garanti bankasından işlem yaptığım için de oradaki fonlardan biriktirmeye başladım. Bana bu konuda deneyimli arkadaşlardan defansif ,orta riskli ve yüksek riskli fonlardan bir portföy önerisinde bulunabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sektör olarak da olabilir. Mesela turizm fonlarının bu sene dövizden dolayı çok iyi olacağı konuşuluyor..
    Pandemi sonrasi icin Orta vade turizm - havacilik olabilir ancak global enflasyonist donemde beklenen talep de olusturmayabilir ama orta vadede hatri sayilir bir potansiyel barindiriyor

Uzun vade icin de tarim gida su pandemide nasil saglik temasi ön planda oldu ise uzun vadede kaynaklari azalan dunyamizda en deger barindiran temalar olacaktir

Bunun yaninda sektorel degisim temalari trendlerini takip edebilirisiniz misal elektrik araclar - yari iletkenler - temiz enerji - surdurulebilirlik temalarinda da potansiyel vardir

Finansal kapitaller de kolay kolay karliklarini kaybedecek gibi durmuyorlar bu sebep ile finans sektoru temasi da potansiyeldir bana gore

Basilan bunca kagit paranin bu kadar deger yaratmasi uzun vadede olanaksiz olacaktir gunumuz dunyasindaki finansal cokusler icin fiziksel altininizi da kenara atmaniz hayriniza olacaktir

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Alternatif maliyetlerin sıfırlandığı dünya'da tematik fondu, shit coindi bilimum şeylerle iyi eğlenildi ama artık müzik kısılmaya yakında da susmaya başlayabilir.

Bu da bir nevi normalleşme.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    20 ocakta mb ppk toplantısı var.
    Bu toplantıda şok bir faiz artışı yapılıp
    Doların 9 TL'ye bist'in de 1300'e yollanması ihtimaline ne dersiniz.
    Var mı böyle bir ihtimal sizce?
    Neden olmasın, doları 18 den 11 liraya indirebiliyorlarsa 14 den 9 liraya da indirebilirler. Şu anda aralık ayındaki gibi yavaş yavaş yükselmesine izin veriyorlar sanki, tekrar büyük bir müdahale gelir mi diye düşünüyor insan. Ben de bunun için yüklü miktarda yerli ve yabancı fonlara giremiyorum bir türlü.

Yumurta sepeti gibi dusun, yumurtalardan olusan bir sepet ama burda yumurta yerine fon dusun...

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bu fon sepeti fonu nasıl bir şey? Yabancı mı? İyileri hangileri?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yumurta sepeti gibi dusun, yumurtalardan olusan bir sepet ama burda yumurta yerine fon dusun...
    O zaman bunlardan bir iki tane alsak hiç uğraşmayız. Nasılsa dağılımı kendileri otomatik yapıyor. Sağ ol yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi.

KAP ta yayinlanan son ayin portfoy dagilimlarina girip karari sizin vermeniz lazim

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    O zaman bunlardan bir iki tane alsak hiç uğraşmayız. Nasılsa dağılımı kendileri otomatik yapıyor. Sağ ol yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 200/1002 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •