Sayfa 282/427 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Allah rızası için kar kış kıyamet duasına bekliyoruz...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Pozisyonumu azalttım ama alkim candır
    Bugün bu paylaşımım dan sonra gelen beklenmedik KAP haberinden sonra, ihtiyatlı olmak ve yeni halka arzlardan olan beğendiğim bir şirkette pozisyonumu artırmak için; kalan payları mı da satmış bulunmaktayım. Bereket versin yaklaşık 2 yıldır beni güldürdü. Kalan arkadaşlara da bol kazançlar olsun. Belki başka bir baharda yeniden yollarımız kesişir Alkim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bugün bu paylaşımım dan sonra gelen beklenmedik KAP haberinden sonra, ihtiyatlı olmak ve yeni halka arzlardan olan beğendiğim bir şirkette pozisyonumu artırmak için; kalan payları mı da satmış bulunmaktayım. Bereket versin yaklaşık 2 yıldır beni güldürdü. Kalan arkadaşlara da bol kazançlar olsun. Belki başka bir baharda yeniden yollarımız kesişir Alkim
    Yolun açık , kazancın bol olsun sn Bağbozumu,
    Kazandığın paranın bereketini gör güle güle harcamak nasip olsun.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5. Geçen yıla nazaran bu yıl daha soğuk, girip meteorolojiden geçen yıl, bu yıl verilerine bakabilirsiniz, bu haber çok iyi niyetli değil ve zamanlaması ve bugün olan fiyat hareketleri manidar, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü. Bir alkim yatırımcı olarak şirketin bu tavrı benim canımı sıktı, kurumsal bir duruş olmadı. Bu nedenle payımı artırmaya karar verdim. Çünkü karakterim bu haksızlığa hiç gelemem.

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Potasyum Sülfat tesisi montaj ederken fabrika üretimi durduruyor kapa haber atma lutfunda bulunmuyorlar
    hisseyi %5 yaptirip Seans icinde Kapa haber yolluyorlar ,
    Gerçekten aşırı mide bulandırıcı bir durum.

Belli bir süredir takip ediyorum alım için. Kap haberi görünce "vay be, böyle dürüst şirketlerimiz de varmış" demiştim.

Ama sizin şu "fabrika durdurma haberini vermeme" durumunu anlatmanız çok şüphe uyandırıcı. Oha dedim açıkçası. Ne yapmaya çalışıyor bunlar? Yine mi manipülatör bir patrona denk geldim. Hep bist30 hissesi alırım. Bu defa büyüme hissesi alayım dedim ama güvenilir patron kalmadı ki....

7. Ben olumlu haber beklerken alkım den bu kansızlığı beklemedim. Hangi şirkete yatırım yapsam bir sahtekarlık bir kansızlık devam sürüp gidiyor.
     Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Potasyum sülfat ile ilgili haberlerin gelmesi daha güzel olacak hisse için ... Daha fazla ilgi çekecektir.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Gübreniz de (bokunuzda ) boğulun sahtekarlar

Sayfa 282/427 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •