Sayfa 520/1019 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Excel de doz bitis tarihlerine gore cizelge yaptim, bir ayda defalarca gitmek yerine bari hafta da bir gun gidip toplayim diyorum, raporu bilemem ama bitis gunune gore takip ediyorum eger 15gun kurali bunlarda olsa hepsini toplarim ayda iki kez gider isleri hallederim. Eczane malesef eve servis yok bana da abicim diyo kizlar, ehh bende iki sohbet ediyorum ama surekli ard ardina gitmek, hele ki ilacim bitti diye tel acilmasi cok yoruyo beni, defalarca su ilaclarini kontrol et bitmeden soyle diyoruz ama kadin TIN TIN
    yasini soyluyor bize hehe

NOT: ilaclari kendi kutusundan cikariyo blaster icinde tutuyo, kullanim kolayligi ama ilaclari birbirine karistirabilir, renk yada blaster arkasindaki yazi filan karisabilir, ilaclari bile gunluk alip almadigini dedim ya takip etmesi icin bir liste yap diyoruz umursamiyor, bu kisi ogretmen meslegini yapmis emekli olmus hala kendini ogretmen olarak tanitan biri dusunun, ya hic bisi olmasa idi. belki bikti yazi yazmaktan olabilir mi...
    Çoğu insan yaşlanınca köydeki babannesi/anneannesi ne ise ona dönüşüyor. O zamana kadar ne olduğu, ne yaptığı, hangi eğitimleri aldığı vs hepsi siliniyor sanki

Yaşayıp göreceğiz bakalım bize ne olacak. Arkamızdan neler denecek.

2. Oranlardan bahsedilmemiş kaç mesajdır.

Bankalar bu yüksek enflasyon ortamında genel olarak %20 mevduat faizi ile devam ediyorlar. Geçen aya göre %1,5- %2 arası düşüş var hatta. FED dahi sıkılaşacakken, bu böyle ne kadar devam edebilir?

Ayrıca KKM üst faiz limiti kalksa ve 1 ay olmasa dahi 45 günlük bir vade eklense daha fazla talep yaratılabilir belki.

Dip not: Bir markanın paketli ekşi mayalı tam buğday ekmeği vardı market sepetimde. Bugün 13.50'den 17.50 olmuş. Düz beyaz ekmeğe dönüşümün mihenk taşı olabilir bu olay.

3. Burgan ON hesaba dün 300 bin TL ile yeni mevduat attım, 1 gün 22,5'un keyfini sürebildim bugün 21,25 olmuş, açıkta kalan para mevzusu yüzünden gidip tekrar nkolay alıyorum şimdi

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Desticioğlu: Et alamayan kuzu kestirsin.

Dincilerin din ile, milliyetçilerin millet ile alakaları yok. Adı da cumhur ittifakı.
    Hedef kitleyi çok net belirlemiş. Kırsal kesimde yaşayan, birleşip ortak havyan kestiren vatandaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Hedef kitleyi çok net belirlemiş. Kırsal kesimde yaşayan, birleşip ortak havyan kestiren vatandaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    onların tabirine göre yiğidin harman olduğu yerler.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Ekmek bulamayan pasta yesin minvalinde olmuş maytap geçmiş resmen. İnsanlar 1 kilo kıyma alamazken sen canlı hayvana gir, toplu alımda ucuza gelir diyorsun. ama müstehaklar durmak yok yola devam.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Desticioğlu: Et alamayan kuzu kestirsin.

Dincilerin din ile, milliyetçilerin millet ile alakaları yok. Adı da cumhur ittifakı.

Akyatırım bu bonoları satarken çok iyidir hoştur. Ama bir temerrüt yaşarsanız sizi tanımaz. Tecrübe ile sabittir.

Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    Siz değerli nitelikli yatırımcılarımıza özel Zorlu Enerji bugün iki farklı özel sektör borçlanma aracı ihracı gerçekleştirecektir. İhraçların 162 gün vadeli ve %33,50 Yıllık Basit Getirili İskontolu Bono, 366 gün vadeli ve İlk Kupon için %31,50 Yıllık Basit, Kalan Diğer Kuponlar için %31,50 Yıllık Basit ya da 2 Yıllık Gösterge Tahvil + %5,00 Ek Getiriden Yüksek Olanı şeklinde olması öngörülmektedir. İhraçların detayları için yatırım danışmanınızdan ya da 444 1 259 Ak Yatırım İşlem Hattı'ndan bilgi alabilir veya linkteki formu doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. https://bit.ly/3r8ErxR SMS listesinden çıkmak için ILT IPTAL yazıp 4607'ye gönderebilirsiniz. Mersis:0011007783700015 B040

bu sabah Akbank tan mesaj olarak geldi , fena oran gibi durmuyor , param boşta olsaydı düşünürdüm

YTD
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Burgan ON hesaba dün 300 bin TL ile yeni mevduat attım, 1 gün 22,5'un keyfini sürebildim bugün 21,25 olmuş, açıkta kalan para mevzusu yüzünden gidip tekrar nkolay alıyorum şimdi
    ON hesap eft masraf alıyor mu, forumdaki faiz tablosunda masrafsız yazıyor kendi sitesinde eft ücret var diyor..?

Sayfa 520/1019 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •