Sayfa 614/987 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    memati getirebiliyor mu ki üstat yana döne swab arayacaklar bir de dış borç ödemeli bir de dövize endeksli hesap riskleri swablarında vadesi doluyo mu ona da bakmak lazım

abovv beklentiler selçuk geçer olmuş gene
    bir tarafta sıvaplar ve sevaplar... öbür tarafta büyük günahlar
    ytd..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bence oyunun bitti ğğini biliyorlar pervasızca geleceğimizi satıyorlar. Artık 100 yıl öder gelecek nesiller.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    destici style tasarruf yapmışsınız üstadım toptan alıp.

ama benim favori ekonomistim erzurum belediye başkanı burdan anlaşılıyor ki küflü peynirden uzak durun ben evde kullanıyorum o ayrı her kafayı aynı çarpmıyo demekki.
    Bunların bir tanesinden de benim evde var. Hanım. Az önce marketteydik. Herşey ateş pahası. Meyve falan aldık çocuğa, sonra 300 gramlık yaz helvası aldı 15 liraya. Bunu evde yapmak çok kolay, un,irmik,yağ, şeker, ceviz karıştırıyorsun dedim, homurdanmaya başladı. Neyse sesimi çıkarmadım, kasada hesap ödüyorken baktım kasanın yanındaki büyük çikolataları tarıyor. Kuvertür beyaz çikolata arıyormuş. Yapacağı kurabiyenin içine bundan koyacakmış. Orada göremeyince az ilerideki markete gidelim dedi. İlla koyacaksan Bimden beyaz çokomella al içlerine bir kaşık ondan koy dedim. Eve gelene kadar söylenip söylenip sataşmaya başladı. Bazen forumlarda evlilik karşıtı kişileri görüyorum gerçekten hak veriyorum kendilerine. Nerede annelerimiz, küçük bir bütçeyle evi çevirirler, hiçbir şeye hiç kimseye muhtaç etmezler. Bu zamanın çoğu kadını artık pahalılık falan dinlemiyor, resmen tabuta bir çiviyi de kendileri çakıyor. İşleri güçleri resmen konsüme etmek.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maaş aldığım bankanın kartıda var hiçbir ücret almıyor ama Atatürk ün kurdurduğu bankaya sempatim var (Ha yönetenlerin Atatürkle bi ilgisi bile kalmadı kel alaka adamlar ama olsun ben öyle düşünüyorum)bu nedenle 2002 den bu yana başka banka kullanmıyorum amaşı geldiği gün uraya naklediyorum ve her işimi buradan yürütüyorum.
    Geçen kur korumalı hesap olayı ilk çıktığında iş Bankası genel müdürüne denk geldim televizyonda. Bi badem bıyıklı konuşmaları yapıyordu ki inanamadım. Demek ki yönetimi alma gibi belli şartlar dahilinde bu bankanın hisselerine çökme işinden vazgeçtiler diye düşündüm.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu zamanın çoğu kadını artık pahalılık falan dinlemiyor, resmen tabuta bir çiviyi de kendileri çakıyor. İşleri güçleri resmen konsüme etmek.

Kadınlar alışveriş yapmadan duramazlar...Para vermesen kredi kartı istiyorlar ... Yapacak bir şey yok ....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bizim sendikalardan ses çıkmış mıydı?

Frankfurt’ta sendikalar ve işçi dernekleri Soma faciası sonrasında olaylara protesto eden bir madenciyi tekmeleyen Yusuf Yerkel'in Almanya'ya atanmasına tepki gösteriyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...i-var-6881482/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bunların bir tanesinden de benim evde var. Hanım. Az önce marketteydik. Herşey ateş pahası. Meyve falan aldık çocuğa, sonra 300 gramlık yaz helvası aldı 15 liraya. Bunu evde yapmak çok kolay, un,irmik,yağ, şeker, ceviz karıştırıyorsun dedim, homurdanmaya başladı. Neyse sesimi çıkarmadım, kasada hesap ödüyorken baktım kasanın yanındaki büyük çikolataları tarıyor. Kuvertür beyaz çikolata arıyormuş. Yapacağı kurabiyenin içine bundan koyacakmış. Orada göremeyince az ilerideki markete gidelim dedi. İlla koyacaksan Bimden beyaz çokomella al içlerine bir kaşık ondan koy dedim. Eve gelene kadar söylenip söylenip sataşmaya başladı. Bazen forumlarda evlilik karşıtı kişileri görüyorum gerçekten hak veriyorum kendilerine. Nerede annelerimiz, küçük bir bütçeyle evi çevirirler, hiçbir şeye hiç kimseye muhtaç etmezler. Bu zamanın çoğu kadını artık pahalılık falan dinlemiyor, resmen tabuta bir çiviyi de kendileri çakıyor. İşleri güçleri resmen konsüme etmek.
    Sormak ayip olmazsa, bu Hanim, bu hazirligi, komsular icin mi, yoksa kendi yavrulari icin mi yapiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sormak ayip olmazsa, bu Hanim, bu hazirligi, komsular icin mi, yoksa kendi yavrulari icin mi yapiyor.
    Komşular için değil sayın Tınaz, sadece ev için.

Sayfa 614/987 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •