Sayfa 37/244 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 289 - 296 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. 3,58den hisselerin hepsini verdim. Perşembe cuma borsa düşer buda en önde gider diye verdik baktık düşmüyor 3,99-4-08 ortalama ile hisseleri geri aldım sattıklarımı yerine koyamadım. Sanki bu sefer bir farklı gidiyor. Zaman yolumuz ateşten gömlek mi olacak yoksa yüzümüzmü gülecek yaşayarak göreceğiz. İlk defa sattığımapişman oldum hep geri gelirdi yüksekten aldık

Alıntı Originally Posted by Tolgagazi Yazıyı Oku
    http://m.bursadabugun.com/haber/burs...di-679869.html

arkadaslar bu haberin ilgisi var suan fabrıkanın ve arazılerın ve iştirak olan sonmez gayrımenkule ait otel iş merkezi alısverıs merkezi vs bu yol üzerinde suan yolun ortassından metro calısması devam edıyor termınale kadar yolun sağı ve solu sonmezlere ait bir kaç yıl sonra bu arazılere değer biçilemez
    sonmez filament ozellıkle unvan değişikliği kacınılmaz er yada gec yapılacak o zmanı inşllah goruruz cunku 2008 yılında belırttıklerı gıbı uretıme donmeyı fılamentte dusunmuyorlar kıra gelırı ve iştirakler söz konusu bir kısı spk ya sıkayet ederse esaas faliyetinde sıkıntı var dıye sırket zor durumda kalır ben toplantıda belirttim dikkate ne zaman alırlar bilmiyorum

tum bu planlar dusunceler hayaller bızı bağlar patron istemedığı surece hepsı hava da kalır

ben uzun vadeciyim o yuzden sıkıntı yapmıyorum arada sat al yapıyorum o kadar

umarım gelecek yıllar daha iyi olur ancak suan bir grup var tahta da niyetlerı nedir guclerı nedır bılemeyız
    Bu arada bu haberin Nisan 2016'ya, yani 1 sene öncesine ait olduğunu hatırlatalım.

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bu arada bu haberin Nisan 2016'ya, yani 1 sene öncesine ait olduğunu hatırlatalım.
    O yüzden uzun vade etkisi olur diye yazdım zaten farkındayım
    Ky mantığı olan uzun vade değil gerçek uzun vade

4. Bu arada özelde cok sayıda soru gelmıs toplu cevap olması açısından burada yazayım
    Suni İpek yatırımı rafa kalkmış durum da cevreye buyuk zararı oldugu Avrupa'nın fabrıkaları kapattığı sadece Çin piyasaya hakim Çinli forma ile gorustujlerını ancak mantıklı gorunmedıgı
    Yatırımı da halka açık şirket üzerinden yapacaklarını soylemedıklerını şuan bu konuda bir gelısme ilerleme Yok hayalımızdi tarzında konuştu

Bu nedir şimdi?

A1 Capital, Yatırım'a 4.04'ten 198bin adet aktardı??

6. 404 den bir seferde ikiyüzbin lotu kim sattı ya

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bu nedir şimdi?

A1 Capital, Yatırım'a 4.04'ten 198bin adet aktardı??
    bu iyiyemi işaret yoksa kötüyemi

8. Uzun süredir alişta olan a capital böylece takaslarda satmiş görünecek.tam çakal işi bu.sonuç hem iyi hem kötü.satişta görünüp ky dökmek isteyebilir.öbür yandan yatirim fininsman virmanlanan bu hisseleri satarken a capital az bir lotla alici tarafta olur.ky a capital halen aliyor diye alirlar halbuki a capital başka kurum üzerinden çoktan satmiştir.ytd dir

Sayfa 37/244 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •