Yapcak ustad yapmayacak diye bir inadımız yok ben bunlarin hırsiz oldugunu biliyorum çogunun umudunu emegini çalmadan yedirmezler maksat dayanma gücü bu sürede başka hisselerde kazanmak bak gyo ve alarkodan çok güzel kazandım polde kalsam komple yarisini kazanamayacaktim daha öncede ykb ve pgsusdan çok kazandim bu surecte polun verdigi sadece %15 zaman akıp giderken bir yerde bağlanmamak zaten bunun kokusu çıktıgında burada ustadan geçilmez bistte hisse çok kazanmayı bildimi kazanirsın inşallah poldende herkes kazanır .
Adam gibi yönetim olsa bu fiyatlarda geri alım açıklaması yapardı. Halka arz fiyatının yarısının altında kendi hissene sahip çıkmıyorsun demekki kötü niyetli bir yönetimsin. Geçen sene 50 cent üzerinde sattığın malı 22 centte almıyorsan yediğin içtiğin sana yarar mı? Yazıklar olsun
https://invst.ly/x3j8n
hisse bagırıyor yol verin diye fakatatron ve spek baskı üzerine baskı yapıyor ne yapmak istiyorsa:
egeen en büyük geliri limandan bunda herşey var fakat şirketin sahibi dürüst degil ne zevk alıyorsa şirketinin degersiz olmasından..?
ZIR-DELİ Y.T.D
Dedigin dogru üstad herşey patronun eline kalmış ama onu burda bekleyecek değiliz baksın işine ortam normalleşiyo şöyle bi baktıgimiz zaman etrafa hava yollari gidiyo truzim gidiyo bankalar gidiyo varsa beklentisi olan benim gibi algyo gibi şirketlerde olan kazanıyo hayat polden ibaret degil biraz bıraktık giderse gider gitmezse takviye yapacaz kazandikca herkese bol kazançlar .
Yer İmleri