Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yahu ne kafa karistiriyorsun. Adam aciklamis iste orda bir mesajda sordugumuz herseyi net olarak. Tekrar oku. Sana sorduk, alakasiz alakasiz seylerler kafamizi karistirdin cevaplamadin, bir de topiginden kovdun bizi. Gelmis bir de cemkirip duruyorsun simdi. Alem adamsin be. Muahahahaha.

Dur ben orayi bir mesken belleyim gorursun. Finans ve Muhabbet Topigi idi ha. Senle muhabbet edilmez ama Finans konusunda yazacaklarim var.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahaha. Kuru bir topik zaten, kendi kendine muhabbet ediyor. Yanlislikla nerden icine dustuysem! Gidip biraz yazayim yanliz birakmayim.
    Gözünüz aydın sayın Mert 45 topiğiniz şenlenecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Garan için spk nin olumlu cevabı shortcular için en büyük risktir.Geceye poz.ile girerken dikkatli olmak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dayıoğlu o kadar basit değil.. shortu biliyosun anlatmaya gerek yok, düştü kazandın

long almakta şöyle bi avantaj var- kağıt seçmek zorunda kalmıyosun, sen banka alırsın eregl-thy-tup uçar gider endeks yüzde 10 yazar, senin banka hala aynı yerdedir.. o yüzden endeks sepeti almanın bi avantajı var

küçük paralarda önemi yoktur ama 500 bin lirayla orta boy bi hisseye girsen, muhakkak senin üstüne oynar tahtayı yapanlar, seni bıktırana kadar bekletir yada aşağı sürer, senin sabrını test eder.. küçük hisseyi boşver, tcell tahtasına girip 25 bin lot mal alsan, algoritma anında değişir, bütün operasyonu iptal eder, seni dökmeye çalışır.. 500 bin liralık tcell alacağına 20 kontrat endeks almak aynı paradır ve böyle bir risk yoktur

kritik nokta, kaldıracı ayarlamaktır.. 500 bin TL koyup 250 kontrat alırsan, vadeli tahtası yine senin üstüne oynayacaktır, yüzde 2 aşağıya gittiğinde 125.000 TL zarar yazmış olursun, bütün psikolojin çöker
    Aslında aynı şeyi söylüyoruz KaraKemal abi,
    Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir formasyonu olunca üüüle, yannız sıkıntı şurda başlıyor,endekis düşerken napıcan viobda longda yakalanmak mı yoksa spotta hissede yakalanmak mı daha avantajlı
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dayıoğlu o kadar basit değil.. shortu biliyosun anlatmaya gerek yok, düştü kazandın

long almakta şöyle bi avantaj var- kağıt seçmek zorunda kalmıyosun, sen banka alırsın eregl-thy-tup uçar gider endeks yüzde 10 yazar, senin banka hala aynı yerdedir.. o yüzden endeks sepeti almanın bi avantajı var

küçük paralarda önemi yoktur ama 500 bin lirayla orta boy bi hisseye girsen, muhakkak senin üstüne oynar tahtayı yapanlar, seni bıktırana kadar bekletir yada aşağı sürer, senin sabrını test eder.. küçük hisseyi boşver, tcell tahtasına girip 25 bin lot mal alsan, algoritma anında değişir, bütün operasyonu iptal eder, seni dökmeye çalışır.. 500 bin liralık tcell alacağına 20 kontrat endeks almak aynı paradır ve böyle bir risk yoktur

kritik nokta, kaldıracı ayarlamaktır.. 500 bin TL koyup 250 kontrat alırsan, vadeli tahtası yine senin üstüne oynayacaktır, yüzde 2 aşağıya gittiğinde 125.000 TL zarar yazmış olursun, bütün psikolojin çöker
    Tcell i bilmem ama KOÇ ta 20 bin alırsan kimse iplemiyo
    Dahta sahapsız mıdır nedir

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Gözünüz aydın sayın Mert 45 topiğiniz şenlenecek.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post2595272

Benim topiğim hep şen idi zaten

https://www.hisse.net/topluluk/showt...45#post5709345
    Hayat hoş gerisi boş

6. Bence sen de haklısın

7. Obezlerin depresyon ve kişilik bozuklukları gibi psikolojik sorunları daha sık yaşadıkları bilinmektedir.

Kilonuza dikkat edin,Yoruldum...

Neyse gerek yok. Bir ton guzel seylerin paylasildigi yeri kirletmeyeyim bos seylerle.

Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •