Sayfa 655/987 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Bu düzenlemenin dolara etkisi ne olur?
    zaten 0 a yakın faizi vermezler çok çok eksi faiz a yaparlarsa da hazırlayın parayı dersiniz, dövlet ben sakalıma bakarım diyor

2. İnönüyü

Ülkenin müfredatını başında ABD büyükelçisinin bulunduğu komisyona teslim ettiği için

Mustafa Kemal’in Türk Dil ve Tarih Kurumunu neden kurduğunu anlayamamakla eleştirdiğim için

yönetim tarafından kanıtsız iddia nedeniyle hapse gönderildim.

Şimdi hızlı ikinci adamcılara soruyorum, bu komisyon ne zaman kuruldu?

Not: xxxxxxizce hakaretler yağdıranlar hakettikleri yanıtları 24 saat içinde alamıyorsa bilin ki yönetimin bu tür adaletli davranışındandır...

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bi kamyon adam yığdı bizimkiler hemi de abd açıkken sizin ben ...mmmıı... dedi ...... dedi verdi sopayı, başını kıstırdı arabanın camına
    Evet güzel bir dayak koalisyonu oldu.
    Bu gece yine yaparlar mı acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    İnönüyü

Ülkenin müfredatını başında ABD büyükelçisinin bulunduğu komisyona teslim ettiği için

Mustafa Kemal’in Türk Dil ve Tarih Kurumunu neden kurduğunu anlayamamakla eleştirdiğim için

Şimdi hızlı ikinci adamcılara soruyorum, bu komisyon ne zaman kuruldu?

Not: xxxxxxizce hakaretler yağdıranlar hakettikleri yanıtları 24 saat içinde alamıyorsa bilin ki yönetimin bu tür adaletli davranışındandır...
    Fullbright komiyonundanmi bahsediyorsunuz?

ülkenin altına dinamit lokumu koyan adnan menderestir inönüye gelene kadar asıl onun döneminde yapılanları yazsalar destan olur

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    “Hem tarihini hem dilini her türlü tecavüze açan İnönü ve CHP“ boyle bir mesaj yazamazsınız .. Bu eleştiri vs degil boyle bir mesajla başlayıp devamında ne getirirseniz getirin ceza alırsınız .. Ne kadar çok bu vatan icin tum yaşamlarını Savaş meydanlarında harcamış insanlara boyle fütursuz laflar etmeyi seviyorsunuz ..

Ben sizin Mustafa Kemal diye yazdığınız ki aslinda Mustafa Kemal Atatürk’dür ve İsmet İnönü ‘ye söylenecek lafları kabul etmiyorum , bu tür yazıları çok seviyorsanız bu zamandakiler hakkında yazın ne yazacaksanız ama oturduğunuz yerden hayatlarını hiç bir karşılık beklemeden sadece ülkenin kurtulması icin çabalamış insanlara fütursuzca bu tür sözleri söylemenize izin vermeyeceğim .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yazmadım yazmadım yeter ya
    sonunda dayanamayacağım yazacağım la bi ..ktir git
    bu topikte işin gücün gerilim yaratmak işin gücün çamur
    ağababan eski apocu şimdi reisci vatansever perinçekin yolundan gidiyon
    hangi topiğe girsen gerilim yaratma derdindesin
    şu topiğe fayda olabilecek tek bi kelamın yok
    Ne yapalım her türlü yola baş vurduk,olmuyor demiyeceğim,çünkü neler olacağını bilmiyor,şimdi o ve buna benzerler sadece bilmiyor,anında olmaz inlete,inlete götürür insanı diyelim son verelim gerisi gizli durum bilinmez denklem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
    Akşam,akşam borsanın kapanışa doğru dayakçılar yine devreye girdi,bakalım kapanış- 00wc arası tekrar neler olacak.

Sayfa 655/987 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •