İnönüyü
Ülkenin müfredatını başında ABD büyükelçisinin bulunduğu komisyona teslim ettiği için
Mustafa Kemal’in Türk Dil ve Tarih Kurumunu neden kurduğunu anlayamamakla eleştirdiğim için
yönetim tarafından kanıtsız iddia nedeniyle hapse gönderildim.
Şimdi hızlı ikinci adamcılara soruyorum, bu komisyon ne zaman kuruldu?
Not: xxxxxxizce hakaretler yağdıranlar hakettikleri yanıtları 24 saat içinde alamıyorsa bilin ki yönetimin bu tür adaletli davranışındandır...
ülkenin altına dinamit lokumu koyan adnan menderestir inönüye gelene kadar asıl onun döneminde yapılanları yazsalar destan olur![]()
“Hem tarihini hem dilini her türlü tecavüze açan İnönü ve CHP“ boyle bir mesaj yazamazsınız .. Bu eleştiri vs degil boyle bir mesajla başlayıp devamında ne getirirseniz getirin ceza alırsınız .. Ne kadar çok bu vatan icin tum yaşamlarını Savaş meydanlarında harcamış insanlara boyle fütursuz laflar etmeyi seviyorsunuz ..
Ben sizin Mustafa Kemal diye yazdığınız ki aslinda Mustafa Kemal Atatürk’dür ve İsmet İnönü ‘ye söylenecek lafları kabul etmiyorum , bu tür yazıları çok seviyorsanız bu zamandakiler hakkında yazın ne yazacaksanız ama oturduğunuz yerden hayatlarını hiç bir karşılık beklemeden sadece ülkenin kurtulması icin çabalamış insanlara fütursuzca bu tür sözleri söylemenize izin vermeyeceğim .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akşam,akşam borsanın kapanışa doğru dayakçılar yine devreye girdi,bakalım kapanış- 00wc arası tekrar neler olacak.
Yer İmleri