Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Tarım Kredi Market 706 şube olmuş.

Kampanya vs yapıp müşteri kapmaya çalışıyor olabilirler.

https://www.kooperatifmarket.com.tr/...r-kampanyalar/

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tarım Kredi Market 706 şube olmuş.

Kampanya vs yapıp müşteri kapmaya çalışıyor olabilirler.
    Yandaşlara market dağıtıyor tarım bakanlığı inan bana 3 harfliler çok daha ucuz. Kampanya mampanyada hemen hemen hiç yok. En uygun şeyi sıkılıp dondurulmuş nar suyu
    bir halt olacağı yok.

3. iş gyo hareketlenmiş hiç demiyonuz.
    bu kaat adam olabilir gibi geliyo bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın ki flaş hissemiz belli oldu. Bim ve dohol
    Malum sebebten dolayı %100 Dohol deyim
    çokta güzel sat al fırsatı veriyor
    fakat kaptıracağım diyede tedirgin oluyorum
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Millet gergin, burnundan kıl aldırmıyor... Sende yazma hacı abi, var olan sende kalsın.
    Hakikaten merak ediyorum.
    Viop ta poz açtığın oldu mu hiç?
    Sen bize biraz vadeli viop hisse tavsiyesi ver?
    Faydan olsun..

(Bim long mu? Short mu??)
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Vioba bozkurt reis, Mert abimin, Ayhan53 ve sayın başkanım gibi arkadaşların esprili yazıları için, jas, Akçay, Türkoğlu Ariston gibi abilerin görüşleri için takip ediyorum. Viobta zerre işlemim yok. Sakıncası varsa buraya gelmeyelim. Gerçi Mert abim kızdı mı online saplarım diyor ondan korkarım. Kerem bey sizinde görüşleriniz benim için önemli. Çoğumuzu seviyorum bol kazançlı günler dilerim

7. Bakan Nebati seçim e kadar enflasyon u tek rakam a dusurecegiz demiş. Tek hedef var seçim,millet umurlarinda değil ve bunu defalarca ikrar ediyorlar.
    Davul zurna li döviz e endeksli hesaplar içinde bugüne kadar yaklaşık 1,5 milyar dth bozulmuş. Bununda başarı lansediyorlar.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sen bize biraz vadeli viop hisse tavsiyesi ver?
    Faydan olsun..
    Kumarhane Istanbul'un muneccimlik masasindasin.Yazi-tura at ayni sekilde faydasi olur.

Kaldi ki bir ton seyler koyuyorlar topikte. Bankalari shortlama Garanti'nin onayi dusebilir denmis mesela. VIOPla ilgili olmamama ragmen hisseler icin faydali buluyorum topigi. Ogretici yazilar da koyuyorlar ogrenmek isteyene.

Burasi zor ve tehlikeli bir ortam. Yatirimla alakasi yok. Yatirimin verecegi guvenlik de yok. Kaldi ki 18 saat oturup takas calismasi yapiyorsun, gunlerce senelik hazirunlardan fonlari inceliyorsun, birisi cikip birsey soyluyor 3 gunde elindekinin %30'u gidiyor. Butun dunyada bankalari batirian koronanin asisi cikiyor, dunya bankalari dipten donuyor korona oncesine geliyor. Gitmeyi birak, birisi birsey yapiyor 1 haftada %50 yiyorsun. Zivanadan cikmis bir otam. Ama ben umutluyum, degisimle guzellesecegini dusunuyorum.

Sayfa 919/1002 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •