Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Arkadaşlar konu dışı ama e-devlete girince aramaya "fidan sahiplenme" yazar ve karşınıza gelen ekrana onay verirseniz adınıza ücretsiz 3 fidan dikiliyor ve nereye dikileceğine dair bir sertifika veriliyor.

Bu hükümetin olduğu yerde insanın içinden hayırlı iş yapmak gelmiyor biliyorum ama ülkenin geleceğini düşünüp geniş perspektiften bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konu dışı ama e-devlete girince aramaya "fidan sahiplenme" yazar ve karşınıza gelen ekrana onay verirseniz adınıza ücretsiz 3 fidan dikiliyor ve nereye dikileceğine dair bir sertifika veriliyor.

Bu hükümetin olduğu yerde insanın içinden hayırlı iş yapmak gelmiyor biliyorum ama ülkenin geleceğini düşünüp geniş perspektiften bakalım.
    mantığı ne ki bunun
    Madem ücretsiz belli bir bütçesi vardır muhtemelen, dik işte niye birilerinin biyerlere tıklamasını istiyorsun

3. Doların etkisi gene eksi mı oldu bu gün bakamadım

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Doların etkisi gene eksi mı oldu bu gün bakamadım
    -0,26%
    Akşam bir darbede nasdag vurur tam olur.

5. Binde eksi 26 mı doların etkisi teşekkürler ABD borsaları gene eksi yandık bu ay eksiyle kapatacağız anlaşılan

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    mantığı ne ki bunun
    Madem ücretsiz belli bir bütçesi vardır muhtemelen, dik işte niye birilerinin biyerlere tıklamasını istiyorsun
    sizin adınıza sizden habersiz dikmemiş oluyorlar.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    -0,26%
    Akşam bir darbede nasdag vurur tam olur.
    Yabancı hisse senedi fonlarında en korktuğum şeydir. Hem borsa hemde doların aynı anda düşmesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. HYV - HEDEF PORTFÖY PARA PIYASASI FONU ppf ler arasında son 1,3,6 ayda 1. sıraya gelmiş.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 221/1002 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •