bundan bahsettim zamanında abka
o nedenle robotları biçiyorlar
1- mini endeks kontatı piyasası açılmalı ( daha önce sıkca bahsettim )
2- 100 tl bile işlem yapılabilmeli. bu endekste.
3- bu gidişle tüm piyasayı kripto piyasalarına kaptırmamaları imkansız
fiyatı 60 bin dolar btcde bile 100 tl lik al sat yapabiliyorsun.
ne yazıkki yenilikçi bir yapıya sahip değiliz. ama ilerde mecburen olacak bu dediklerim.
gece piyasası zaten bitik birde çok sığ.
hisseler konusunda haklısın o konuya değineli seneler oluyor . viop şu haliyle anca zaman geçirmece kumardan öteye geçemez.
1 kontrat olmuş 20 bin tl işlem hacmi. yaklaşık. kaldıraçla.
tek tek alcam diye uğraştırırlar adamı
Hissede şu var.Global piyasalar uygun ise,bıst100 de belli düzeltmeler yapmışsa; alacağın likit bıst30 hisselerden orta vade zarar etmen imkansızdır.(farklı sektörlerden oluşan 6-8 hisselik demet)..MC yok..Deprem,darbe olsa en fazla beklersin.
Ama şu vobda yılda 2 kere altın vuruş oluyor.2021 de mart-aralıkta oldu.Yakalandın mı ağır hasarlı oluyorsun.Ben şansıma yakalanmadım ama bir gün yakalayacak.
Bir de MAKAS OLAYI VAR..Tamamen keyfi bir durum.sabah bir ara 60 oldu..Akşam 90 oldu.
Yüklü oynayan için 30 puan çok paradır ve bu 30 puan py. nın tamamen bizim üzerimize olan oyunudur.Short yapan olduğu için makası artırdı....ve stoploss yaptırır.
Hisseden çok zengin olan gördüm.Ama vobda parayı düzenli katlayan görmedim.zaten portföy artıkça o oranda kontratı artıramazsın.
Bundan sonra SABİT KONTRAT İLE adrenalin ihtiyacı ve harçlık babından oynarım..öyle çok para kazanma iddiam yok.
Açıkçası artık korkuyorum.Hele hisse vadelide oynamak çok riskli.
Hele o marjı sabah %80 yapıp milleti resmen batırmaya yönelik olaydan sonra ....doları 3.50 den sattırdılar.Resmen milletin evine incir ağacı diktiler.
Kuzey Koreli bilgisayar korsanları 2021'de '400 milyon dolar değerinde kripto para çaldı'
https://twitter.com/bbcturkce/status...27282868932612
Yer İmleri