Sayfa 939/1002 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Üstat alım yapıyor tamam ama pazartesi sabah gapli açıp tekrar aşağı veriyor. Bu döngüyü de sürekli yapıyor. Güçlü bir çıkış trentinden çok sanki yukarı aşağı mal dağıtıyor havasında. Yukarılarda yatay aralık hareketi hep ürkütür beni.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eskiden böyle basit oyunlar yapmazdı..büyük ihtimal piyasa yapıcı artık izin veriyor bu işlere...yoksa bu kadar basitse, sat buradan ptesi aşağıdan yerine koy...bedava para dağıtmaz herhalde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Branson ve deniz olayinda ne kadar bağımsız (!!!!) olduğunu gördüğümüz mahkememiz pazartesi kavala'yı bırakacak gibi aliyorlar sanki
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3. Pazartesi bankalar olumlu ayrışabilir. Komisyon uygulaması ötelenmiş. İnsanların bir kaç ay uygulamayı görmesi lazım.

>>>>>>>>>>
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan açıklamada, dövizden TL'ye dönüşüm oranı, 15 Nisan 2022 itibarıyla yüzde 10'a, 8 Temmuz 2022 itibarıyla yüzde 20'ye ulaşan bankalara 2022 sonuna kadar döviz zorunlu karşılıklardan alınan yıllık yüzde 1,5 komisyon uygulanmayacağı kaydedildi.

BloombergHT'de yer alan habere göre TCMB, döviz zorunlu karşılık komisyon muafiyeti için dövizden TL'ye yüzde 10 ve yüzde 20 dönüşüm oranları için daha önce Ocak ve Mart tarihlerini vermişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bir de bu vade başından beri teorik fiyatın %2,5 üzerinde takıldı..iki gündür marjı daralttı..bugün bir ara %1 altına indi teorik fiyatla fark...kapanışa doğru ve akşam seansı aldıklarıyla tekrar %2,5 teorik fiyatın üstünde...belki haftaya %2,5 yukarıda takılacak..kim ne diyebilir..marj adamın ekmek parası, babaların piyasa haracı sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Biri hayrına 10 kademeli derinlik atsa
    tüm ekran senin olsun

https://imgyukle.com/f/2022/01/14/ogKLeH.png

Bear_Bull
    @BearBull26

merhaba,akyatırım hala 2,5 katı teminat istemeye devam ediyor,pozisyonum devam ediyor ama param baglı kaldı al sat yapamıyorum,diger kurumlarda durum nedir,banka kökenli kurum oldugu için degiştirmekte istemiyorum ama diger kurumlarıda merak ediyorum paylaşan olursa memnun olurum

7. BBHT'de çok sık "yatırımcılar dayak yedi", "dayak atıldı", "sopadan kaçmaya çalışdı"," sopa yememek için" gibi sözleri duyuyorum. Muhtemelen "zarar etti" sözü yeterli gelmiyor durumu açıklamak için.

Literatüre girdi bu durum. Normalde RTÜK müdehale etmeli "sopa yemek" "dayak atmak" gibi sözleri kullanmayınız demesi gerekebilir.

Geçen senelerde çok kullanılan "peers" sözü yerine "akranları", "implied" sözü yerine "ima edilen" veya "zımni" sözleri kullanılmaya başlandı.

Dayak ve sopa yerine başka sözler bulunur, moderatör veya sunucular dayak/sopa demeyelim diye konuşmacıyı uyarır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Branson ve deniz olayinda ne kadar bağımsız (!!!!) olduğunu gördüğümüz mahkememiz pazartesi kavala'yı bırakacak gibi aliyorlar sanki
    Geçen de aynı mevzu olmuştu. Böyle bir yukarı hareket olmuştu.
    Bırakmazlar. Kavala ve Demirtaş konusu farklı bir denge.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 939/1002 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •