Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    o zaman sabahtan mako* bi açılırsa % 2 - 2.5 gibi , sepet emirle , viop endeks etkisi ağırlıklarına göre ağırlıklandırılmış ( eregl , bimas , tuprs , thyao .... falan filan şantirifinton) spot long , x30yvade short , vkg 15 ( t+2 spot para dönüşü şubat 2 ) oluyor ... risk free trading forever

*mako : makas

bütün dünya buna inansa
    bir inansa hayat bayram olsa
    caaarrrttt
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    matmazelden kast ettiğim mert forumdaş, 2377 short açmıştı, 38 puan zarara düştü, yani jeton başı 380 lira, yüzde 14 kayıp, sonra kurtardı bugün üste kara geçti, 400 TL kar yazdı- yüzde 15 kar..

cumadan çıkınca -karını al diye haber yolladım, ulaştı mı bilmiyorum, inşallah kapatmıştır şortunu
    yok, kapasa iki eli kanda olsa yazardı...zamanında yazmadın diye gelene geçene fırça atıyor...kapamış olsa bile, buraya geldiğinde kapamadım, kapasam zamanında yazardım demesi gerekir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yok, kapasa iki eli kanda olsa yazardı...zamanında yazmadın diye gelene geçene fırça atıyor...kapamış olsa bile, buraya geldiğinde kapamadım, kapasam zamanında yazardım demesi gerekir.
    jean paul belmondo' nun fotosunu at , sana alain delon olarak yanıt veriyor ))
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. cuma akşamına poz bırakma

cuma akşamına poz bırakma .

son 5 yılda 3 kere yaşandığını için uyarı amacıyla yazdım

5. Merdabi işini bilir, meraklanmayın

geçen ki 30bin puanlık sert düşüş öncesi lönk açmıştı, sıkı sıkı tembih etyiydim. mert abi bu lönkü kapatınca real time yazarmısın deye.
    neyse, olan oldu. , şaldır şuldur şırıl şırıl şelale oldu. Mert abi real time yazmadı tabii işlerinden ötürü
    neyse, sayfaya girdiğinde sordum naptın deye, o da ekstresini yapıştırdı ben dün lönklerimi kapattıydım deye
    Mert abi işini bilir, sıkıntı yabmayın
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    herkese sürekli açtığınız pozisyonu anlık olarak yazın, yoksa hiç yazmayın" dediği için, ve kendi ilk pozisyonu açtığında anlık yazdığı için şortları taşıyo olmalı, aksi halde kendi varoluş sebebini inkar etmiş olur, forumdaki itibarına reset atılır

stop-loss yapmak zorunda kalacağı seviyeyi iyi izlemeli, orası bi turning point olabilir.. gelip anlık yazmış olacağını varsayıyoruz

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    cuma akşamına poz bırakma

son 5 yılda 3 kere yaşandığını için uyarı amacıyla yazdım
    açıyonmu başlığı. bas düğmeye artık...

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    açıyonmu başlığı. bas düğmeye artık...
    58 sayfa var daha 1000 sayfa olmasına

Sayfa 942/1002 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri