Sayfa 689/987 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Aşı kaç dolar ki? Pahalıysa vurdurmayalım.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün ki slınan jararın bilimsel verilere dayanan bir karar mı olduğunu sanıyorsun. Aynen test başı 5 dolar aşı başı 20-30 dolar ödemeyelim kararıdır. Nebatizm bi karardır.
    Havuzda su kalmadı, Dünyada da kuraklık var, test kitlerini bedava alıp, masrafını üreticilere kitleyecek yüzleri de bitti..Nebati olarak da, ahaliyi kendi haline bıraktılar..
    Bu karar ile birlikte, Şehir içi ulaşımda, turnikeler de, HES Kodu saçmalığı da bitmeli...

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün ki slınan jararın bilimsel verilere dayanan bir karar mı olduğunu sanıyorsun. Aynen test başı 5 dolar aşı başı 20-30 dolar ödemeyelim kararıdır. Nebatizm bi karardır.
    Tamam Türkiye'nin pandemi konusunda en kötü yönetilen yer olduğunu varsayalım.

Bilimsel olarak yönetilen Almanya, Fransa, UK, ABD neden aşılamalara rağmen vaka ve ölüm sayıları rekor kırıyor.

Ben muhalif dahi olsam bu devlet benim ve başka devletim de vatanım da yok.

Neden kesin bir faydası olmayan şeylere paramız akıtılsın, üretim gücümüze sekte vurulsun.
    https://www.worldometers.info/coronavirus/
    .
    https://twitter.com/OpDrBilgehan/sta...14288606314498
    https://twitter.com/OpDrBilgehan/sta...01819255087107
    Son düzenleme : value; 15-01-2022 saat: 23:49.

4.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Ben muhalif dahi olsam bu devlet benim ve başka devletim de vatanım da yok.
    devlet senin mi ?? hmm... tabi..

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Mantık doğru bence, her vatandaş devletin sahibidir.

Haaa... Türkiyede devletin sahibi A.K. partisidir derseniz, ona da hak veririm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bireyede indirmek mümkün, emme onu yazmayayım.

Rudolf Hess'in bir takdim konuşması vardı "Almanya Hitlerdir, Hitler Almanyadır." diye, nereden aklıma geldiyse.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Ben öyle düşünüyorum.

Örneğin Çin'de yada ABD'de yaşasam hep yabancı olacağım, dilim hep aksanlı olacak , gayrımenkulum muhtemelen hiç olmayacak, hep kendimi kanıtlamak zorunda kalıcam.

Ben burada kendi çevremde istediğim (İktidar/muhalefet) milletvekili ile görüşebilirim, yapılmasını istediğim şeyleri devletin ilgili yerlerine söyleyebilirim.
    Kimse de bana sen kimsin diyemez.

Nabuketnazar 2500 sene önce yahudileri bir dağıttı , vatansız ve devletsiz kaldılar 25 yüzyıldır başlarına gelmeyen kalmadı, köle oldular.

Siz kendinizi ait hissedemiyorsanız , yabancı gibi hissediyorsanız açıkçası üzüldüm. (Aslında benim yapabildiklerimi siz de fazlası ile yapabilirsiniz)

NOT.Mevcut hükümetin pek çok uygulamasını da beğenmiyorum. Bazılarını ise beğeniyorum.Tıpkı kendi kardeşim veya anne babam gibi beğendiğim ama gıcık olduğum yönleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Ben öyle düşünüyorum.

Örneğin Çin'de yada ABD'de yaşasam hep yabancı olacağım, dilim hep aksanlı olacak , gayrımenkulum muhtemelen hiç olmayacak, hep kendimi kanıtlamak zorunda kalıcam.

Ben burada kendi çevremde istediğim (İktidar/muhalefet) milletvekili ile görüşebilirim, yapılmasını istediğim şeyleri devletin ilgili yerlerine söyleyebilirim.
    Kimse de bana sen kimsin diyemez.

Nabuketnazar 2500 sene önce yahudileri bir dağıttı , vatansız ve devletsiz kaldılar 25 yüzyıldır başlarına gelmeyen kalmadı, köle oldular.

Siz kendinizi ait hissedemiyorsanız , yabancı gibi hissediyorsanız açıkçası üzüldüm. (Aslında benim yapabildiklerimi siz de fazlası ile yapabilirsiniz)

NOT.Mevcut hükümetin pek çok uygulamasını da beğenmiyorum. Bazılarını ise beğeniyorum.Tıpkı kendi kardeşim veya anne babam gibi beğendiğim ama gıcık olduğum yönleri var.
    Simdiki hukumetin begendiginiz yanlarini soylermisiniz?

Sayfa 689/987 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •