Bireyede indirmek mümkün, emme onu yazmayayım.
Rudolf Hess'in bir takdim konuşması vardı "Almanya Hitlerdir, Hitler Almanyadır." diye, nereden aklıma geldiyse.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ben öyle düşünüyorum.
Örneğin Çin'de yada ABD'de yaşasam hep yabancı olacağım, dilim hep aksanlı olacak , gayrımenkulum muhtemelen hiç olmayacak, hep kendimi kanıtlamak zorunda kalıcam.
Ben burada kendi çevremde istediğim (İktidar/muhalefet) milletvekili ile görüşebilirim, yapılmasını istediğim şeyleri devletin ilgili yerlerine söyleyebilirim.
Kimse de bana sen kimsin diyemez.
Nabuketnazar 2500 sene önce yahudileri bir dağıttı , vatansız ve devletsiz kaldılar 25 yüzyıldır başlarına gelmeyen kalmadı, köle oldular.
Siz kendinizi ait hissedemiyorsanız , yabancı gibi hissediyorsanız açıkçası üzüldüm. (Aslında benim yapabildiklerimi siz de fazlası ile yapabilirsiniz)
NOT.Mevcut hükümetin pek çok uygulamasını da beğenmiyorum. Bazılarını ise beğeniyorum.Tıpkı kendi kardeşim veya anne babam gibi beğendiğim ama gıcık olduğum yönleri var.![]()
AKP 2001 de kurulduğunda başlıca üç fraksiyon halinde idi.
1-Milli görüşçü ve ulusalcılar (RTE)
2-Globalciler (A.Gül, B.Arınç )
3-Cemaat (xxx)
Detaya gerek yok 2 ve 3 tasfiye oldu.
Beğendiğim; 300 milyar doların üstünde altyapı yatırımı yapıldı.
İstanbul'da adliyeler, kaymakamlıklar bile kiralıktı pek çok ilçede. Adam iş hanını devlete kiralamış içerde mahkeme görülüyordu.
Güney doğuda karakollar tavuk kümesi gibi idi askerimiz kurbanlık gibi gönderiliyordu.
Beğenmediğim; Mülteci konusunda adeta orta doğunun çöplüğü olduk. (Daha fazla saymaya gerek yok)
Yer İmleri