Yahu halen bu a.k. partisine iyi diyen kişilere itibar etmeyiniz , yanit vermeyiniz , nefesinizi , enerjinizi tüketmeyiniz bu kişiler için değmezler. Elantrik faturam geçen geçen aya göre %64 artarak geldi. Acısada öldürmedi. Makarna fiyatlari aşaği da 5.25 yukarida 7.50 var. 7.50 aşar ise 10 olur mu? Herkese iyi pazarlar.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosporlu ;
Bahnhofstrasse ' de ilmi tedavi ruh kliniğim var , bunaldığında gel .. kars gravyer kaşarı simit yer çay içer, zurna eşliğinde iki yol muhabbet ederiz.. hannover'daki değil , zürich bahnhofstrasse... trenle gel , istasyondan hemşireye aldırırım seni...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Uçakla şehirler arası seyahat edecek olan aşısız veya aşı sürecini tamamlamayan ve son 180 gün içinde Kovid-19 geçirmemiş kişilerden PCR testi istenilmesine devam edilecek. / Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ne oluyo yaaa ? arkadaş ankaradaki müzikhollerde daha kaliteli konsepte uygun mantıklı görseller var . gülşenin tuhaf dansı ve kıyafetini saçma buldum. zorlama olmuş yani doğal değil. jenifır lopet kürk mantolu madonna falan giyince oluyor da bizimkilerde iğreti duruyor kusura bakmayın.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
al sana popo der gibi olmuş. bütünsellikten uzak ...
Köprü, otoyol, tünel ve emlak vergisine gelen zamları sıralayan Yeni Akit yazarı Karahasanoğlu: Vatandaşın değil, bir avuç zenginin derdi
Bu adamlar hakkaten bu kdr zeyinsizlermi?
Köprü otoyol benzin zammı nasıl olurda fakir fukaranın derdi olmaz?
Bunları yatırıp zabbaha kadar zi. Kmek lazım.
Gülşene gelince, bu tamamen bir meydan okuma tıpkı yağ tenekelerini zincirleyen adamın eylemi misali.
Yer İmleri