Sayfa 634/897 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. İstanbul'da arsa ve ev fiyatları uçmuş gitmiş. Bizimki hala halka açıldığı USD fiyatının altında. sanırım 12.5 usd idi. Bugün fiyat 9.36 USD. O zaman fabrika arazisi idi. Şu an arsa olmaması için ayak diretiliyor. Neden olmuyor bu iş. Her şey oluyor bitiyor, Karta'a sıra gelmiyor. Burada siyasi çekişme desek imkansız. Çünkü AKP li müteahitlerin de arsaları var bölgede. Hem CHP ilçe hem de CHP li İBB bu işi istiyor. Bir çıkar çatışması yok, çıkar birliği var. Fakat bir türlü komisyon raporu İBB meclisine gelemiyor.O son adım atılamıyor. Malum İBB meclisinde çoğunluk AKP, MHP koalisyonunda. Onlar evet demeden o rapor İBB meclisinden geçmez. Sanırım imar komisyonunda da onlar çoğunluk. Fakat bu durum çıkarlar ortak olduğu için işbirliğine engel değil.

Bu bilgilerin ışığında konuya bakarsak, niye bu işin uzadığına dair tahminlerde bulunabiliriz. Akla ilk gelen bu bölgede entegre bir proje olabileceği ve bu çerçevede herkesin razı olacağı bir anlaşma peşinde oldukları. İkinci olasılık bölgedeki arsa sahiplerinden bir şeyler istendiği. Yoksa mevcut durum basit bir siyasi çekişme olamaz. Burada çıkar brliği varken bu işi son aşamada bu güne kadar durduran güç nedir.

2. Sn bezgin bekir benim tahminim BE malum her taşın altından o çıkıyor vardır bir bildiği.

3. BAE mi?
     Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Sn bezgin bekir benim tahminim BE malum her taşın altından o çıkıyor vardır bir bildiği.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BAE mi Bülent mi?

4. Ağam işini bilir. Ahtopot gibi kolları her yere ulaşır. Rant yüzünden imar çıkmıyorsa bu sesli düşünceyle ancak şöyle açıklanır benim şahsi fikrim imar rantı bir havuza akacaksa diyet olarak şu an ki seçim belirsizliği bütün tarafların iştahını daha çok kabartıyor olabilir her taraf suyu kendi havuzuna akıtmak için manevra yapıyor olabilir ağam da fırsat bu fırsat biraz daha bekleyelim en azından suyu doğru yere yollayayım diye düşünüyor olabilir ters havuzda yakalanmak istemez.
    Özetle havuza su akana kadar kurbağanın gözü patlarmış.
    Şubat olmadı mart daha olmadı nisan ....

Bir de bir kesim var ne aldığının farkında bile değil özetle bu bölge geniş bir fiyat diliminin içersinde yer alacak 3 - 10 bin $ arasında fiyatlamalar çok rahat oluşacaktır.
    Detaylı bilgi almak için bölgeyi ve çevreyi gezin ciddi emlak uzmanlarından görüş alın.

Bildiğim duyduğum anladığım kadarıyla bizim paydaşların içersinde emlak sektöründen gelen bazı paydaşlar var di .Sn muratlı gibi hatta bölgeyi çok iyi bilen kişiler de vardı anladığım kadarıyla onlar malı alıp kenara cekilenlerden benim gibi tek farkımız benim arada sırada burada yazmam onlar aktif olarak foruma girmiyorlar sadece okuyucu olabilirler.

Bu sirketin teknik olarak bile dibi 10 dolar tepesi 30 dolar daha başka ne anlatabilirim.

Arazinin imarı çıkıp satılana kadar yada proje uretilene kadar çağrı gerçekleşinceye kadar buradayım yıllar geçmiş mutludan ayrıldığından beri taşıma maliyeti bile dünyaları tutmuş fırsat maliyeti zaten başka bir dünya onun için eskilerin isteseler bile ayrılma şansı yok.

Yeni girip çıkanlara sabırlı olmaları halinde çok güzel fırsatlar sunmakta şahsi fikrim.

Asla yatırım tavsiyesi olarak algılamayın . Zaten ıhtiyar bir bunaktan tavsiye alacak kadar da salak olamazsınız. Şirket hisselerini tutabildigim kadar affedersiniz çişimi tutabilsem büyük başarı benim için bilmem anlatabildimmi.

Sözün özü siz siz olun tanımadığınız sanal kişilerden tavsiye almayın bedava peynir fare kapanında olur.

5. Şimdi bakarken dikkatimi çekti burası önceden yoktu ilanlarda yada ben yeni fark ettim .

6. Bu ilanlarda feyk olabiliyor gidip bakmak lazım geçen sene mi yoksa bir Önce ki senemiydi bir tane ilan vardı 22bin tl olan ilanı koyanlar spekülasyon yapıp kactilardi.
    Birde bizim tahtada operasyonu yönetenlerin için de kesin yahudi yada ermeni kökenli vatandaşlarımızdan var bunlar ticaretin piri olan kişilerdir. Adamlar doğuştan tüccar bizden daha donanımlı başka türlü bu baskılama anlam kazanmıyor.

7. Yine beni lafa tuttunuz iki kelam masal anlatana kadar yine donumuza işedik sonra diyorum hep ehtiyarlik başa bela çişini bile tutamayan adamdan ne umut bekliyorsunuz işte sanal ortamda rahatlama egzersizleri benimki bulmuşum okuyanı yaz gitsin hikayeyi . Hadi kalın sağlıcakla.

Sayfa 634/897 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •