twitter hesabı olan birisi sorsa da biz de öğrensek ... tefas neye göre hesaplamış ?
twitter hesabı olan birisi sorsa da biz de öğrensek ... tefas neye göre hesaplamış ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
endeksin düşüşü rusya Ukrayna gerginliğine bağlanıyor, bu gün rusya, kayıplarının yarısını geri alıyor ama biz alamıyoruz. sanki Ukrayna ile rusyanın yerine biz savaşacağız. böyle mantıksız ve tekniğin işlemediği bir piyasamız var ve bu piyasada mantığımızla para kazanmaya çalışıyoruz. işimiz, harbiden zor
bu savaş çıkarsa en çok biz kaybederiz..dostum...
en başta 40 milyar dolar turizm gelirinden oluruz ki mevcut koşullarda bu durumdan dolayı de facto haline geçebiliriz.
ab+abd '' ya rusya ya biz'' ya sev ya terket diyebilir...
petrol ve doğalgaz fiyatları savaş etkisiyle coşarsa nice olur halımız,cari açık uzaya gider....
hazinenin borçlanmasını bile sıkıntıya sokar....
aman hemşerim,gonyalı dostum....dua et...savaş çıkmasın..
nnf akşamları kesin olmayan getirimiz ifadesiyle açıklıyor. burada seğans maçın yarıda tatil edilmesi gibi ansızın kapandığından fon getirileri merkezin döviz kuru açıklaması gibi ortalama fiyatlar üzerinden açıklanmış. kapanış 18'de normal şekilde olsaydı yüzde 5 eksiyle normal fiyattan kapanacaktı. yarıda kapanınca ortalama fiyattan oldu ve son saatte olanlar, fiyata etki etmedi. bir de nnf twitter sayfası, yorumları kapattığından bir şey sorulamıyor
Hedef portföyü aradım sordum yetkili buğün oluşacak deger yarın için tefastaki deger olacak ve kesinti olmayacak dedi.Bana çok mantlklı ve inandırıcı gelmedi.Yarın bakıp görecez.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri