Burada Vertu'yu benim kadar eleştiren ,hatta Haziran ortasında portföyünü boşaltıp giden başka biri yoktur herhalde ,takip edenler bilir ! En son 25 Kasım da yazmışım ve demişim ki '' Bu işler kuru bilanço ile olmaz canlı ile olur '' ! Ama yukarıda bir arkadaş demiş ki - 68 milyon kara göre değerlendirildiğinde bu hisse öyle söylendiği gibi çok ucuz değil - !
Bu kadar saçma bir yoruma çok az rastlanılır , özel emirle mi yazıldı acaba ?

Şimdi bugün Vertu yönetimi kalksa dese ben pameldeki ortaklığımı sonlandırma kararı aldım , rayiç değer üzerinden satış yapacam ...Paylarını sattığı anda ,gelecek canlı hangi kasaya girecek ?? O zaman Vertu için , bu hisse öyle söylendiği gibi çok ucuz değil diyebilecek misin ? Bir Hisse senedini değerli kılan nedir önce onu öğren ; biraz da muhasebe bilgin olsun ki daha kolay muhakeme yapabilesin ..
Neyse bu kadar ders yeter , gelelim vaziyete : Bazı arkadaşlar da 35 - 36 filan deyip duruyor . Bana sorarsanız 35 de az da , ama hiç bir dayanağı olmadan rakam telaffuz etmek sağlıklı değil bence .Öncelikle , bende çalışan tekniğe göre 25.28 sonra en kötüsü 24.70 e değdirme ihtimalleri var . Ben şahsen alım için 25.28 i bekliyorum orta vadeli kar beklentim için .. Çünkü bahsettiğim 2. seviyeye geriletseler dahi orda çok kalacağına inanmıyorum .
Satışlar bitti , güzel ... nerde halka arzlar ? Nerde yeni projeler ? Şu arkadaşınız 7 ay önce çözdü bu kerataları , şimdi de diyorum ki Şubat -Mart döneminde gelen ya da gelmeyen haberler adam olacak çocuk hakkında bi ip ucu verecektir .Bilançodan bahsetmiyorum bile , sakın muhteşem geldi şöyle- böyle- uçacak- kaçacak diyenlere itibar etmeyin ! Geçen yıldan beri İyi kötü bir tecrübe edinmişsinizdir.
Herkese hayırlı kazançlar ,
Yer İmleri