Sayfa 424/699 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
    sn Selam
    lütfen foruma girmeye ve bilgilendirmeye devam edin...meydan boş kalınca daha kötü olacak. yeni nesilin sizlerden öğrenecek çok şeyi var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
    Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    açığa satış olması şartlarını bilseniz sanırım daha iyi olur... saklaması olmayan kurumları inceleyin biraz
    Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Ya kardeşim yanlış bilgiler vermeye devam ediyorsun ve insanların aklını karıştırıyorsun.Nerden çıkarıyorsun açığa satışı !!! Açığa satışın manasını bilmiyorsun.Buradaki durum BGC nin yaptığı satışlar takasta yabancı ile karşılanacak.Cevap yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsun.Ayrıca yine algı yapmaya başladın.27 iken 1.5 tl karla sattım dedin bereketini gör.
    Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Hangi yanlışını düzelteyim ki....

BCG dünkü gibi açığa sattı diyorsun,halbuki BCG bugün tahtada yoktu. % 48 oranında satıcı Alnus idi.
    tarih 3/1/2022
    sn armada gerçekten açığa satış ve saklaması olmayan kurumlar ile ilgili bir mesaj yazmıştım. şimdi tarihlere de bakın diyorum ama sanırım görmezlikten gelmek işinize geliyor...
    bunlar da burada dursun.... kendi mesajları dışındaki hiç bir mesajı okumayan ve bilmediğini bilmeyen kişilere anlatmak zor ama...
    anlaşılan anlaşılmayacak bir şekilde yazıyoruz ya da gerçekten okuduğunu anlamayan bir süreçte devam ediliyor

Info yatırımın öngörüsünden kısa bir kesit

"Yatırımcılar eski dönemlerde yüksek enflasyon ortamında satın alma gücünün korunması amacıyla emlak yatırımlarının ön plana çıktığını hatırlayacaktır. Bu kapsamda beğendiğimiz şirketler ise BIMAS, BIZIM, CCOLA, ALGYO, ve OZKGY"

Adama sorarlar madem ALGYO beğendiğin hisse Neden iki gün önce aldığın 300 bin hisseyi neden tek kalemde sattın. Bunları hepsi yalancı, bir hisse ile ilgili olumlu bir şey paylaştıkları anda o hisse kesin kısa vade satış yiyor. Daha önce çok orneguyle karşılaştım.

.

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

4.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku

"Yatırımcılar eski dönemlerde yüksek enflasyon ortamında satın alma gücünün korunması amacıyla emlak yatırımlarının ön plana çıktığını hatırlayacaktır. Bu kapsamda beğendiğimiz şirketler ise BIMAS, BIZIM, CCOLA, ALGYO, ve OZKGY"

Adama sorarlar madem ALGYO beğendiğin hisse Neden iki gün önce aldığın 300 bin hisseyi neden tek kalemde sattın. Bunları hepsi yalancı, bir hisse ile ilgili olumlu bir şey paylaştıkları anda o hisse kesin kısa vade satış yiyor. Daha önce çok orneguyle karşılaştım.

.

Zaten daha önce ALGYO raporları var mı onu da bilmiyorum. Matriksten bakınca da bir tek INFO'nun raporu var.

E bayram değil seyran değil, INFO niye ALGYO için rapor yazdı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bütün düzenbaz kan içici vampirler bist'te... yerlisi, yabancısı... En kısa zamanda zararları toprlayabilirsem, ne var ne yok satıp uganda borsasına... bu iş çığırından çıktı artık... bu namussuzlara hiçbir kimse, hiçbir kurum birşey yapamıyor. resmen kumarhaneye döndü... yazıklar olsun...

Bilanço ile birlikte bu fiyatlar esas alındığında F/K'sı 2'nin altına gerileyecek bir kağıt.
    Enflasyonun durumu ve geleceği malum.
    Satanların bir hesabı vardır elbette. Ama alanların da hiç hesap bilmediğini kimse iddia edemez.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

7.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku

.

Selam serzenişlerinde haklısın aracı kurumların hemen hemen hepsinin araştırma departmanları var sonuçta teknik vede gelecek yatırımlarına bakarak aylık bir öngörüde bulunuyorlar ayrıca yüksek montanlı müşterileri var bahsi geçen alarko gyo müşterinin birinde olabilir ki varda müşteri bunu satmak isterse aracı kurum satacaktır ayrıca bende yüklü maldayım burda aracı kurum araştırmasını yapar tavsiye mniteliğinde piyasa ile paylaşır ha şöyle müşteri mal boşaltacak batık bir şirketi allayıp pullarsa bu iş sıkıntılı olur ama alarkonun ederi edeceği fiyat buralar değil şahsi öngörüm bugün kardemirde satıştaydım teb den ama teb çok yükseklerden fiyat belirlemiş bana satıcam deyince buralardan niye satıyorsun demiyor İyi hissedeyiz emin olun bakalım kalın sağlıcakla

8.  Alıntı Originally Posted by karmaşık sayı Yazıyı Oku
    29 Aralık 2021 den beri ;
    yani tam 11 iş günüdür,
    bir başka deyişle bir ayın yarısı,
    gördüğü en üst değerler şu şekilde:

29/12 34,32
    30/12 33,82
    31/12 34,20
    03/01 33,38
    04/01 33,02
    05/01 33,00
    06/01 33,90
    07/01 33,64
    10/01 33,28
    11/01 33,56
    Ve bugün şu ana kadar,
    12/01 33,78

ağam bizimle eğlenir.
    burdan devam edelim;

13/01 34,02
    14/01 34,96
    17/01 35,50
    18/01 34,54
    19/01 33,80

bugün gördüğü şu ana kadar en yüksek,
    20/01 34,06

şu saat itibariyle de 33,04 fiyatıyla işlem görerek, güniçi en fazla düşen ilk 30 hisse içerisinde.

hisseyle ilgili göze çarpan bist100 ün düşüş günlerinde daha fazla düşüş göstermesi.
    yaklaşık olarak borsanın son 1 ayda dip olarak gördüğü 1800 den 2100 e kadar yükseldiği ortama ise ayak uyduramadı.
    Fiyatın 32-34 aralığına sıkıştığı görülüyor.

Her şeyin hayırlısı.

Sayfa 424/699 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •