Sayfa 748/987 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız

Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
    Alice harikalar diyarında...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu tavır değişmezse hastalar daha çok ölür, sakat kalır, tedavi olamazlar. Dayak dedikleri olaylar birkaç tane. Şiddete başvuranlar genelde önceden suç işlemiş hayvanımsı tipler. Gereken karşılığı da güvenlikten mahkemelerden zaten alıyorlar. Hastanede ağzı burnu kırılıp yine aynı sağlık çalışanları tarafından tedavi edilenler az değil. Yakında devlet hastanelerinde ne ameliyat ne de riskli işlemler yapılır. Farkında değiller ama sürünüyorlar. 1 günde hallolacak işlemleri 1 haftada ancak çözülüyor, hastane hastane dolaşıyorlar. Diş hastaneleri sadece röntgen isteyip reçete yazıyor, girişimsel işlem çok nadir. Her etkinin bir tepkisi olur, doktorlar zeki insanlar ne yapacaklarını bilirler
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu tavır değişmezse doktorlar çok dayak yer diye yazmış Allahın kanadalisi.ayiptir bilmediğin anlamadığın konuda bir meslek grubuna daha çok dayak yerler demek ne demek.bu memlekette sistematik olarak dayak yiyen başka hangi meslek grubu var.5 dakikada muayene et tek hatanda hem milyonluk tazminat davası açılsın hem dayakbye ayıptır.olaydaki kazma tamamen haksız.o aşılar altı kişi olmadan yapılmaz.eger flakonu açarsan 6 dan az kişi öldü mü eksik kişi kadar asi ziyan olur.bu rutin uygulama.doktor ne diye aşıyı yapmasın.simdiye kadar hastasına şiddet uygulayan kac doktor haberi duydunuz.kanadadan at tut tamam da her haltı da yorumlama bilmediğin anlamadığın konuları konuşma.doktorlarin canı burnunda 800 dolara çekilir rezillik değil herkes kaçma veya işi bırakma derdinde.su anda ciddi ameliyat ihtiyacım olsa ben bile devlette işi becerecek kapasitede doktor bulurmuyum emin değilim özele gittiğinde de en basit ameliyat 20 30 bin işin zorluğun na göre 200 300 Allah ne verdiyse carpilacagiz.hala doktor düşmanlığından geçilmiyor.ayiptir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu nasıl bir karaktersizliktir yahu...

AKP’li başkandan eski kar fotoğraflı belediye eleştirisi

AKP Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, CHP'li Tepebaşı Belediyesi'ni kar nedeniyle kapanan yollar üzerinden eleştirmek için sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak karla mücadelede belediyenin yetersiz kaldığını göstermek istedi. Bunun üzerine CHP Eskişehir Tepebaşı ilçe Başkanı Atilay Dalgıç da fotoğrafların 2019 yılına ait olduğunu ve Tepebaşı'nda çekilmediğini öne sürdü.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kayınpederimin alzaymır hastası olduğunu ve oturamadığını söyledim. Randevu saatinin 12.30 olduğunu hatırlattım. Müşteki bana randevu sistemi ile kendi sistemlerinin farklı olduğunu söyledi. Bekleyeceksiniz kardeşim diye hitap etti.

Lütfen konuşmalarınıza dikkat edin dedim o esnada bana müşteki tarafından bir temas oldu. Ben de dokunmamasını söyledim. Kayınvalidem müdahale ederek müştekiye hitaben belki bizi bekletmez aşımızı yapar dedi. Bunun üzerine müşteki kayınvalideme hitaben işinize gelirse bekleyin saat 13.00 te yapacağız dedi.

Ayrıca 6 kişinin tamamı gelmez ise aşıyı yapmama durumlarının da olduğunu söyledi. Ben de kendisine bu bilgilendirmeyi az önce yapmadığı söyledim. Bize hitaben defolun gidin dedi

https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-...gn=ilgilihaber

Bu ifadeye inandiniz mi ?

Sahit olduklarim dogrultusunda ben inandim.

Tipik doktor tavri bu.

Sanki gorevi degil, lutfediyor.

Gecenlerde de yazdim, bu tavir degismezse cok dayak yerler.
    Çok dayak yerler, doğru.
    Ama bu işlerini iyi yapmadıkları için değil,
    it gibi çalıştırıldıkları, kimi zaman yemek yemeye, tuvalete gitmeye fırsat bulamayacak kadar yoğunluğa rağmen hasta ve hasta yakınlarının kaprislerine maruz kaldıkları için çok dayak yerler.
    A.K.Partisinin cesaretlendirdiği doktor döven cahil vandalların hiç bir ceza almaması nedeniyle çok dayak yerler.
    Ayrıca bir de bunu normal görenler nedeniyle çok dayak yerler.
    Bu millete iyilik yaramaz, bu net.
    Doktorların çalışma koşullarından bihaber olup saçma sapan yorumları görünce çıldırıyorum.
    Ulan hamile kızım kesintisiz 36 saatlik nöbet+poliklinik köleliğini iki saat önce bitirip eve geldi. Nöbette oturacak zaman bulamadığı gibi, nöbet sonrası 08:30-17:30 poliklinik saatinde de 118 hasta bakmış. Bir kez 5 dakikalığına tuvalete çıkınca, hastaların söylemeleri ve homurtulari arasında tekrar muayene odasına girmiş. Tuvalet bile lüks görülüyor lan doktorlara, yemek yemek bile lüks görülüyor Bir ayda 10 kez nöbet+poliklinik, geri kalan sürede sadece poliklinik. Bu çalışma temposundan bihaber vandallar da doktor dövüyor, birileri de bunu normal karşılıyor.
    Ben ne mi yapıyorum,
    Bunu yapanların ve bunu savunanların her gün yedi ceddine küfrediyorum [emoji35][emoji35][emoji35]

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu tavır değişmezse doktorlar çok dayak yer diye yazmış Allahın kanadalisi.ayiptir bilmediğin anlamadığın konuda bir meslek grubuna daha çok dayak yerler demek ne demek.bu memlekette sistematik olarak dayak yiyen başka hangi meslek grubu var.5 dakikada muayene et tek hatanda hem milyonluk tazminat davası açılsın hem dayakbye ayıptır.olaydaki kazma tamamen haksız.o aşılar altı kişi olmadan yapılmaz.eger flakonu açarsan 6 dan az kişi öldü mü eksik kişi kadar asi ziyan olur.bu rutin uygulama.doktor ne diye aşıyı yapmasın.simdiye kadar hastasına şiddet uygulayan kac doktor haberi duydunuz.kanadadan at tut tamam da her haltı da yorumlama bilmediğin anlamadığın konuları konuşma.doktorlarin canı burnunda 800 dolara çekilir rezillik değil herkes kaçma veya işi bırakma derdinde.su anda ciddi ameliyat ihtiyacım olsa ben bile devlette işi becerecek kapasitede doktor bulurmuyum emin değilim özele gittiğinde de en basit ameliyat 20 30 bin işin zorluğun na göre 200 300 Allah ne verdiyse carpilacagiz.hala doktor düşmanlığından geçilmiyor.ayiptir
    [emoji122][emoji122][emoji122]

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ya sabır yorum yapmayayım diyorum,bu kafada insanlar olduğu sürece insanlar muayene olmak için doktor bulamayacak,davulun sesi uzaktan hoş gelir,iki sayfa geride insanlar muayene olmak için sıra alamadıklarını söylüyor,neden acaba? aynı şu an son sürat fakirleşmemizi nasıl idrak edemiyor,market raflarına boş gözlerle bakıyorsak,''bu kafayla çook dayak yiyecek doktor'' bulamayınca ,neden randevu alamıyorum? halbuki sağlık sistemimizde çok iyiydi diye,geniş ve ferah hastanelerimizde tur atarız artık.

not:sadece geçtiğimiz yıl Almanya ya 3 binin üzerinde doktor gitmiş ve bu gidenlerin çoğunluğu uzman hekim.
    [emoji122][emoji122][emoji122]
    Son düzenleme : JAS; 19-01-2022 saat: 22:00.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Niye yemiyonuz bakın arnavut vatandaşlarımız gücenir. Yiyin önünüzdeki trileçeleri diye rica etmiş
    Meksika tatlısıymış, nerenden uydurdun Arnavutu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir karaktersizliktir yahu...

AKPâ��li başkandan eski kar fotoğraflı belediye eleştirisi

AKP Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, CHP'li Tepebaşı Belediyesi'ni kar nedeniyle kapanan yollar üzerinden eleştirmek için sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak karla mücadelede belediyenin yetersiz kaldığını göstermek istedi. Bunun üzerine CHP Eskişehir Tepebaşı ilçe Başkanı Atilay Dalgıç da fotoğrafların 2019 yılına ait olduğunu ve Tepebaşı'nda çekilmediğini öne sürdü.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Niye şaşırdınız ki, ********lerin olağan halleri bunlar.
    Yalan, dolan, sahtekarlık, talan.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız

Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
    Capon yeni gibi bir şey olacak galiba TeLe.

Reyisim bizi Yuro bölgesine aldır, TeLe ilen uğraşma.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Meksika tatlısıymış, nerenden uydurdun Arnavutu?
    devletin malı deniz yemeyen keriz demek isterken ülkeler karıştı herhalde..?

Sayfa 748/987 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •