Bu tavır değişmezse hastalar daha çok ölür, sakat kalır, tedavi olamazlar. Dayak dedikleri olaylar birkaç tane. Şiddete başvuranlar genelde önceden suç işlemiş hayvanımsı tipler. Gereken karşılığı da güvenlikten mahkemelerden zaten alıyorlar. Hastanede ağzı burnu kırılıp yine aynı sağlık çalışanları tarafından tedavi edilenler az değil. Yakında devlet hastanelerinde ne ameliyat ne de riskli işlemler yapılır. Farkında değiller ama sürünüyorlar. 1 günde hallolacak işlemleri 1 haftada ancak çözülüyor, hastane hastane dolaşıyorlar. Diş hastaneleri sadece röntgen isteyip reçete yazıyor, girişimsel işlem çok nadir. Her etkinin bir tepkisi olur, doktorlar zeki insanlar ne yapacaklarını bilirler![]()
Bu nasıl bir karaktersizliktir yahu...
AKP’li başkandan eski kar fotoğraflı belediye eleştirisi
AKP Tepebaşı ilçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, CHP'li Tepebaşı Belediyesi'ni kar nedeniyle kapanan yollar üzerinden eleştirmek için sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak karla mücadelede belediyenin yetersiz kaldığını göstermek istedi. Bunun üzerine CHP Eskişehir Tepebaşı ilçe Başkanı Atilay Dalgıç da fotoğrafların 2019 yılına ait olduğunu ve Tepebaşı'nda çekilmediğini öne sürdü.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Çok dayak yerler, doğru.
Ama bu işlerini iyi yapmadıkları için değil,
it gibi çalıştırıldıkları, kimi zaman yemek yemeye, tuvalete gitmeye fırsat bulamayacak kadar yoğunluğa rağmen hasta ve hasta yakınlarının kaprislerine maruz kaldıkları için çok dayak yerler.
A.K.Partisinin cesaretlendirdiği doktor döven cahil vandalların hiç bir ceza almaması nedeniyle çok dayak yerler.
Ayrıca bir de bunu normal görenler nedeniyle çok dayak yerler.
Bu millete iyilik yaramaz, bu net.
Doktorların çalışma koşullarından bihaber olup saçma sapan yorumları görünce çıldırıyorum.
Ulan hamile kızım kesintisiz 36 saatlik nöbet+poliklinik köleliğini iki saat önce bitirip eve geldi. Nöbette oturacak zaman bulamadığı gibi, nöbet sonrası 08:30-17:30 poliklinik saatinde de 118 hasta bakmış. Bir kez 5 dakikalığına tuvalete çıkınca, hastaların söylemeleri ve homurtulari arasında tekrar muayene odasına girmiş. Tuvalet bile lüks görülüyor lan doktorlara, yemek yemek bile lüks görülüyor Bir ayda 10 kez nöbet+poliklinik, geri kalan sürede sadece poliklinik. Bu çalışma temposundan bihaber vandallar da doktor dövüyor, birileri de bunu normal karşılıyor.
Ben ne mi yapıyorum,
Bunu yapanların ve bunu savunanların her gün yedi ceddine küfrediyorum [emoji35][emoji35][emoji35]
Son düzenleme : JAS; 19-01-2022 saat: 22:00.
Yer İmleri