Bu tavýr deðiþmezse hastalar daha çok ölür, sakat kalýr, tedavi olamazlar. Dayak dedikleri olaylar birkaç tane. Þiddete baþvuranlar genelde önceden suç iþlemiþ hayvanýmsý tipler. Gereken karþýlýðý da güvenlikten mahkemelerden zaten alýyorlar. Hastanede aðzý burnu kýrýlýp yine ayný saðlýk çalýþanlarý tarafýndan tedavi edilenler az deðil. Yakýnda devlet hastanelerinde ne ameliyat ne de riskli iþlemler yapýlýr. Farkýnda deðiller ama sürünüyorlar. 1 günde hallolacak iþlemleri 1 haftada ancak çözülüyor, hastane hastane dolaþýyorlar. Diþ hastaneleri sadece röntgen isteyip reçete yazýyor, giriþimsel iþlem çok nadir. Her etkinin bir tepkisi olur, doktorlar zeki insanlar ne yapacaklarýný bilirler![]()
Bu nasýl bir karaktersizliktir yahu...
AKP’li baþkandan eski kar fotoðraflý belediye eleþtirisi
AKP Tepebaþý ilçe Baþkaný Hakan Çizmelioðlu, CHP'li Tepebaþý Belediyesi'ni kar nedeniyle kapanan yollar üzerinden eleþtirmek için sosyal medya hesabýndan fotoðraflar paylaþarak karla mücadelede belediyenin yetersiz kaldýðýný göstermek istedi. Bunun üzerine CHP Eskiþehir Tepebaþý ilçe Baþkaný Atilay Dalgýç da fotoðraflarýn 2019 yýlýna ait olduðunu ve Tepebaþý'nda çekilmediðini öne sürdü.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çok dayak yerler, doðru.
Ama bu iþlerini iyi yapmadýklarý için deðil,
it gibi çalýþtýrýldýklarý, kimi zaman yemek yemeye, tuvalete gitmeye fýrsat bulamayacak kadar yoðunluða raðmen hasta ve hasta yakýnlarýnýn kaprislerine maruz kaldýklarý için çok dayak yerler.
A.K.Partisinin cesaretlendirdiði doktor döven cahil vandallarýn hiç bir ceza almamasý nedeniyle çok dayak yerler.
Ayrýca bir de bunu normal görenler nedeniyle çok dayak yerler.
Bu millete iyilik yaramaz, bu net.
Doktorlarýn çalýþma koþullarýndan bihaber olup saçma sapan yorumlarý görünce çýldýrýyorum.
Ulan hamile kýzým kesintisiz 36 saatlik nöbet+poliklinik köleliðini iki saat önce bitirip eve geldi. Nöbette oturacak zaman bulamadýðý gibi, nöbet sonrasý 08:30-17:30 poliklinik saatinde de 118 hasta bakmýþ. Bir kez 5 dakikalýðýna tuvalete çýkýnca, hastalarýn söylemeleri ve homurtulari arasýnda tekrar muayene odasýna girmiþ. Tuvalet bile lüks görülüyor lan doktorlara, yemek yemek bile lüks görülüyor Bir ayda 10 kez nöbet+poliklinik, geri kalan sürede sadece poliklinik. Bu çalýþma temposundan bihaber vandallar da doktor dövüyor, birileri de bunu normal karþýlýyor.
Ben ne mi yapýyorum,
Bunu yapanlarýn ve bunu savunanlarýn her gün yedi ceddine küfrediyorum [emoji35][emoji35][emoji35]
Son düzenleme : JAS; 19-01-2022 saat: 22:00.
Yer Ýmleri