Sayfa 749/987 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Doktoru masabaşı iş yapan memur gibi görüyorlar. Öncesi, sonrası, gecesi gündüzü bunlar ne yapar haberleri yok. Sabah 6 da viziti pansumanı vs. kim biliyor. Zannediyorlar ki 8.30 da elinde çanta gelip masaya oturuyor. Haberi olsa bile farklı davranacaklarını sanmam. Bu insanlara müstehak. İnsanlar bencil umursamaz ve şımarık. Doktor 8 dakikada usg, gebe muayenesi nasıl yetiştirsin, 118 hastayı nasıl mutlu etsin. İlla ki hata yapacak, illa ki kavga çıkacak.
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Çok dayak yerler, doğru.
    Ama bu işlerini iyi yapmadıkları için değil,
    it gibi çalıştırıldıkları, kimi zaman yemek yemeye, tuvalete gitmeye fırsat bulamayacak kadar yoğunluğa rağmen hasta ve hasta yakınlarının kaprislerine maruz kaldıkları için çok dayak yerler.
    A.K.Partisinin cesaretlendirdiği doktor döven cahil vandalların hiç bir ceza almaması nedeniyle çok dayak yerler.
    Ayrıca bir de bunu normal görenler nedeniyle çok dayak yerler.
    Bu millete iyilik yaramaz, bu net.
    Doktorların çalışma koşullarından bihaber olup saçma sapan yorumları görünce çıldırıyorum.
    Ulan hamile kızım kesintisiz 36 saatlik nöbet+poliklinik köleliğini iki saat önce bitirip eve geldi. Nöbette oturacak zaman bulamadığı gibi, nöbet sonrası 08:30-17:30 poliklinik saatinde de 118 hasta bakmış. Bir kez 5 dakikalığına tuvalete çıkınca, hastaların söylemeleri ve homurtulari arasında tekrar muayene odasına girmiş. Tuvalet bile lüks görülüyor lan doktorlara, yemek yemek bile lüks görülüyor Bir ayda 10 kez nöbet+poliklinik, geri kalan sürede sadece poliklinik. Bu çalışma temposundan bihaber vandallar da doktor dövüyor, birileri de bunu normal karşılıyor.
    Ben ne mi yapıyorum,
    Bunu yapanların ve bunu savunanların her gün yedi ceddine küfrediyorum [emoji35][emoji35][emoji35]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Doktoru masabaşı iş yapan memur gibi görüyorlar. Öncesi, sonrası, gecesi gündüzü bunlar ne yapar haberleri yok. Sabah 6 da viziti pansumanı vs. kim biliyor. Zannediyorlar ki 8.30 da elinde çanta gelip masaya oturuyor. Haberi olsa bile farklı davranacaklarını sanmam. Bu insanlara müstehak. İnsanlar bencil umursamaz ve şımarık. Doktor 8 dakikada usg, gebe muayenesi nasıl yetiştirsin, 118 hastayı nasıl mutlu etsin. İlla ki hata yapacak, illa ki kavga çıkacak.
    Hayır bunu söyleyen salatalıklar,trafik çevirmesinde kendisini ailesinin yanında azarlayan trafik polisi karşısında süt dökmüş kedi gibi olur,herhangi bir devlet dairesinde kendisine bugün git yarın gel diyen memura şirinlik yapar ama hastaneye gelince aslan kesilir niye? çönkü sağlık sistemi''düzeltildi''

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayır bunu söyleyen salatalıklar,trafik çevirmesinde kendisini ailesinin yanında azarlayan trafik polisi karşısında süt dökmüş kedi gibi olur,herhangi bir devlet dairesinde kendisine bugün git yarın gel diyen memura şirinlik yapar ama hastaneye gelince aslan kesilir niye? çönkü sağlık sistemi''düzeltildi''
    Tespit gibi tespit

Yapmasınlar zorla mi yaptiriyorlar. Semer vuran çok olur diye güzel bir atasozumuz var biliyorsunuz. Doktorlar yavaş yavaş akillaniyor
     Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Doktoru masabaşı iş yapan memur gibi görüyorlar. Öncesi, sonrası, gecesi gündüzü bunlar ne yapar haberleri yok. Sabah 6 da viziti pansumanı vs. kim biliyor. Zannediyorlar ki 8.30 da elinde çanta gelip masaya oturuyor. Haberi olsa bile farklı davranacaklarını sanmam. Bu insanlara müstehak. İnsanlar bencil umursamaz ve şımarık. Doktor 8 dakikada usg, gebe muayenesi nasıl yetiştirsin, 118 hastayı nasıl mutlu etsin. İlla ki hata yapacak, illa ki kavga çıkacak.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Atıyorum,10 milyon insanın prim ödediği sağlık sisteminden 84 milyon+8 milyon mülteciyi yararlandırırsan,kendi önceliklerinde yok diye vasıflı sağlık personelini asgari ücret mertebesinde açlığa mahkum edersen ve bunu sağlıkta reform diye yutturursan,doktorlar Avrupa ya,yardımcı sağlık personeli de EYT çıkınca emekliliğe koşarsa görürüm ben ; ne güzel hastaneler yapmışlar tayfasını..

6. Rapor için randevuya gerek yok dediler randevusuz gidip yapabilirsiniz işlemi kronik olduğu için belirttiler .

randevu çıkmıyor nasıl yapacağız deyince

7. Elim bilgisayarın tuşunda soğanın cücüğüne dokunmak üzere, Sayın Cumhurbaşkanının gecikmeli muhtar toplantısını izliyorum. Devletin ve milletin başı konuşacak olan, haliyle söyleyeceklerini can kulağıyla dinlemeye başladım.

Davetliler de , devletin yereldeki en küçük temsilcileri olunca devlet işleriyle ilgili önemli uyarı, düzenleme felan yapılacaktır diye düşündüm. Ama konu döndü dolaştı muhalefetin lanetlenmesine dayandı. Peki bu insanlar mahalle- köylerinde insanlara hizmet ederken hınç ve kinle mi yaklaşacaklar ? Adamlar alkışlamaktan ( ne kadar inandılarsa ) harap düştüler. Önlerindeki tatlıyı bile yemeye zaman bulamadılar. Triliçe denen tatlı üzerinden bir de Arnavut güzellemesi yapıldı.

Benim çoğu soğancı aniden bir 20 aralık vakası yaşanır mı diye eli tetikte beklerken soğan pazarda 13,36 lara kadar düştü. Toplantı bitince soğancılarda bir rahatlama oldu ve 13,40 üzerine attı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Rapor için randevuya gerek yok dediler randevusuz gidip yapabilirsiniz işlemi kronik olduğu için belirttiler .

randevu çıkmıyor nasıl yapacağız deyince
    Randevusuz nasıl olacak, millet sırada beklerken girip rapor alacağım filan mı denecek anlayamadım. Ben de haftaya annemin ilacı için eczaneye gideceğim, rapor bitti derse ihtimaline karşı 3 şubata randevu aldım. Umarım en azından yaza kadar uzatırlar bu işi de pandeminin ortasında uğraştırmazlar milleti, raporluların çoğu da yaşlılar zaten...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 749/987 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •