Sayfa 565/1019 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    ikametgah belgesi verirken çok yoruluyordular....
    Aslında günümüzde muhtardan beklenen,

Mahalleyi gezip, sorunları tespit edip, valilik, belediye, su, elektrik firmalarına gerekli bildirimleri yapması
    Sosyal yardım gereken vatandaşların tespit edilmesi ve gerekli yardımlar için ilgili birimler ile koordine olması
    mahallenin sorunları için mahalle halkını harekete geçirmesi
    Bunu yapan muhtarla mutlaka vardır. Ama vatandaşın kafasında iş ikametgah ve tebligat seviyesine inmiş durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku

Mahalleyi gezip, sorunları tespit edip, valilik, belediye, su, elektrik firmalarına gerekli bildirimleri yapması
    Sosyal yardım gereken vatandaşların tespit edilmesi ve gerekli yardımlar için ilgili birimler ile koordine olması
    Bunu yapan muhtarla mutlaka vardır. Ama vatandaşın kafasında iş ikametgah ve tebligat seviyesine inmiş durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şehirlerdeki mahalle muhtarının hiçbir anlamı yok bence. Sadece gelen mahkeme ve icra bildirimlerini topluyorlar. Maaşları tamamen israf bence, üzerine bir de sigortası, silah taşıma ruhsatı vb hakları da var. CB seçildiği günden beri muhtarları parti komiserine dönüştürmeye çalışıyor, büyük oranda da başarılı oldu.
    KK seçilirse muhtarlara bir de özel kalem müdürü vereceğim demişti. Bu ülke kamuda bu kadar israf ile nasıl kalınacak şaşırıyorum. Bizlerin özel sektörde yaptığı tasarrufun yarısını devlet de yapsa bütçe ciddi fazla verir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku

....
    belediyeler yapıyor zaten bunları....
    hatta duyarlı vatandaşlar bile çoğunu yapıyor....

4. 1 sene ülkedeki tüm muhtarlar kaybolsun, ülkenin işleyişinde bir gram eksilme olmaz, bunları beslemek için ödediğimiz her kuruş kasada kalır, tabi yine peşkeş çekecek birilerini bulurlar orası ayrı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Halkimiz populizmi sever..

Yedireni icireni kamu kaynaklarini savurani nerede olsa bulur getirir basimiza..

Ben de umutsuzum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Halkimiz populizmi sever..

Yedireni icireni kamu kaynaklarini savurani nerede olsa bulur getirir basimiza..

Ben de umutsuzum.

Syg,
    halkımız ülke çıkarını önemsemez. Sadece şahsi çıkarına bakar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    1 sene ülkedeki tüm muhtarlar kaybolsun, ülkenin işleyişinde bir gram eksilme olmaz, bunları beslemek için ödediğimiz her kuruş kasada kalır, tabi yine peşkeş çekecek birilerini bulurlar orası ayrı
    O da bir şey mi ki, Bunun yanında..!!!
    https://www.instagram.com/p/CY68msBqPAe/

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    1 sene ülkedeki tüm muhtarlar kaybolsun, ülkenin işleyişinde bir gram eksilme olmaz, bunları beslemek için ödediğimiz her kuruş kasada kalır, tabi yine peşkeş çekecek birilerini bulurlar orası ayrı
    işin içinde icra tebligatları olmasa doğru da, postacı evde kimseyi bulamadığında tebligatı teslim edebileceği yegane merci..

Sayfa 565/1019 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •