Özelden neden çengelli bulmaca gibi yazıyorsun diye soranlar oluyor
bugun yoncada 5 dk formasyonu yedirmediniz bana , herşey ulu orta yerde yazıldın mı ateş altında kalırız piyasada ,
arada kafa yorucaksınız dün şahinime söyledim dersi dinle diye![]()
Özelden neden çengelli bulmaca gibi yazıyorsun diye soranlar oluyor
bugun yoncada 5 dk formasyonu yedirmediniz bana , herşey ulu orta yerde yazıldın mı ateş altında kalırız piyasada ,
arada kafa yorucaksınız dün şahinime söyledim dersi dinle diye![]()
Fransa'da Meclis Uygur Türklerine yönelik şiddeti soykırım olarak nitelendiren karar aldı
PARİS (AA) - Fransa'da Ulusal Meclis, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Uygur
Türklerine yönelik "sistematik şiddeti" soykırım olarak nitelendiren kararı onayladı.
Meclis'te yapılan oylamada, Çin'in Uygur Türklerine yönelik "sistematik şiddeti"
ve "insanlığa karşı işlediği suçu" soykırım olarak nitelendiren karar, 1 "hayır"
oyuna karşı 169 "evet" oyuyla kabul edildi. 5 milletvekili ise çekimser kaldı.
Kararda, Fransız hükümetinden bunu soykırım olarak tanıması istendi.
İktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü (LREM) milletvekilleri bu kararı destekledi.
-AA-
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Durmuş Yılmaz
@DurmusYillmaz
·
1d
Enflasyonun nedeni faiz değil miydi?%50 ye yaklaşan enflayonu düşürmek için faizin düşmesi gerekmiyor muydu?Demekk ki neymiş, enflasyonu düşürmek için TL nin itibarını korumak gerekiyormuş. Evet; soralım tekrar, model mi değişiyor, ne oldu faiz niye indirilmedi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Pıst 100 için teknik olarak 2 li dibe oynayabilirler.
biraz dow dan ve dolardan destek alırlarsa .
Son düzenleme : sindoma53; 20-01-2022 saat: 15:22.
20 dk da 8.500 puan bastı...bu nasıl piyasa ya?
Yine bofa+yfin mı veriyor?
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Ak ve tacirler önderliğinde sağlam satış geldi.
Sabah 12.14 den sattığım garantileri 11.85 yerine koydum.
Nasıl manyak bir piyasa belli diil...Noldu da 30 kademe aşağı verdin
Ama yatay olacağına böle olsun, daha iyi...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri