2197 den döndü heralde
lönklüyemedik aç gözlülük yabtýk
2197 den döndü heralde
lönklüyemedik aç gözlülük yabtýk
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
geliyor devre kesiciler yine üçer beþer...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
gel de yatýrým yap burada... TPRÞ vadeli %-9 gösterdi..
Ideal kullananlar var mý ? Az önce kilitlendi mi ?
Arkadaþlarýma Abilerim Ex2000 TIFIL TÝDEBRÝNGER UPTREND BOZKURT ABÝ YE verdikleri bilgi için teþekkür ederim Allah razý olsun aydýnladtýgýnýz için birdaha ararlarsa ben bu iþte yokum derim telefono kapattýrým
Son düzenleme : Jellat; 20-01-2022 saat: 18:08.
BOTAÞ: Doðal gaz tüketimindeki kýsýtlamalar sanayi tesisleri ve elektrik santralleriyle sýnýrlý olacak
Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma AÞ (BOTAÞ), Türkiye'ye Gürbulak-Aðrý giriþ noktasýndan saðlanan doðal gazýn kesintiye uðramasý nedeniyle doðal gaz tüketiminde yapýlacak kýsýtlamalarýn yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sýnýrlý olacaðýný bildirdi.
Þirketin internet sitesinde yer alan duyuruda, Türkiye'ye Gürbulak-Aðrý giriþ noktasýndan saðlanan doðal gazýn, Ýran tarafýndaki doðal gaz iletim hattýnda meydana gelen bir arýza nedeniyle 10 gün süre ile saðlanamayacaðý ifade edildi.
Söz konusu arýzanýn daha kýsa sürede giderilmesi için Ýranlý muhataplar nezdinde gerekli giriþimlerde bulunulduðuna ve konunun hassasiyetle takip edildiðine iþaret edilen açýklamada, þunlar kaydedildi:
"Elektrik ve doðal gaz sistem dengesinin korunmasý amacýyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sýnýrlý olmak ve kesinti planlarý önceden bildirilmek suretiyle doðal gaz tüketiminde kýsýtlamalar yapýlacaktýr. Mevsim normallerinin altýnda seyreden olumsuz hava koþullarýna raðmen diðer tüketicilerin kýsýtlamalardan etkilenmemesi için tüm önlemler alýnmýþtýr."
Kaynak : Anadolu Ajansý
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer Ýmleri