Özelden neden çengelli bulmaca gibi yazýyorsun diye soranlar oluyor
bugun yoncada 5 dk formasyonu yedirmediniz bana , herþey ulu orta yerde yazýldýn mý ateþ altýnda kalýrýz piyasada ,
arada kafa yorucaksýnýz dün þahinime söyledim dersi dinle diye![]()
Özelden neden çengelli bulmaca gibi yazýyorsun diye soranlar oluyor
bugun yoncada 5 dk formasyonu yedirmediniz bana , herþey ulu orta yerde yazýldýn mý ateþ altýnda kalýrýz piyasada ,
arada kafa yorucaksýnýz dün þahinime söyledim dersi dinle diye![]()
Fransa'da Meclis Uygur Türklerine yönelik þiddeti soykýrým olarak nitelendiren karar aldý
PARÝS (AA) - Fransa'da Ulusal Meclis, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Uygur
Türklerine yönelik "sistematik þiddeti" soykýrým olarak nitelendiren kararý onayladý.
Meclis'te yapýlan oylamada, Çin'in Uygur Türklerine yönelik "sistematik þiddeti"
ve "insanlýða karþý iþlediði suçu" soykýrým olarak nitelendiren karar, 1 "hayýr"
oyuna karþý 169 "evet" oyuyla kabul edildi. 5 milletvekili ise çekimser kaldý.
Kararda, Fransýz hükümetinden bunu soykýrým olarak tanýmasý istendi.
Ýktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüþü (LREM) milletvekilleri bu kararý destekledi.
-AA-
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Durmuþ Yýlmaz
@DurmusYillmaz
·
1d
Enflasyonun nedeni faiz deðil miydi?%50 ye yaklaþan enflayonu düþürmek için faizin düþmesi gerekmiyor muydu?Demekk ki neymiþ, enflasyonu düþürmek için TL nin itibarýný korumak gerekiyormuþ. Evet; soralým tekrar, model mi deðiþiyor, ne oldu faiz niye indirilmedi?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Pýst 100 için teknik olarak 2 li dibe oynayabilirler.
biraz dow dan ve dolardan destek alýrlarsa .
Son düzenleme : sindoma53; 20-01-2022 saat: 15:22.
20 dk da 8.500 puan bastý...bu nasýl piyasa ya?
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yine bofa+yfin mý veriyor?
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Ak ve tacirler önderliðinde saðlam satýþ geldi.
Sabah 12.14 den sattýðým garantileri 11.85 yerine koydum.
Nasýl manyak bir piyasa belli diil...Noldu da 30 kademe aþaðý verdin
Ama yatay olacaðýna böle olsun, daha iyi...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri