Bültenle alakalı bir durum mu acaba?
Adam 4500 puan aldı…
Gümüş 22 dolar dip onaylandı artık..Altın ile gümüş metal rallisinin assolistleri olur sonra küresel kriz..senaryo çok..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
#bist100 ve #viop robotlar ile birlikte raydan çıktı.#Bitcoin bıraktım alt coinlerde bile böyle hareketler yok.Mesela viop 235.500 den 219.750 tam 15.750 puan.219.750 den toplayıp günü 227.800 uzlaşma ile tamamlıyor.Akşam seansı açılıyor 232.900 görülüyor.Dipten 13.150 puan.Screenshot_20220120-200525.jpg
Kasadaki jeton sayısı tekrar artmış, bugün gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış 15bin kadar, tekrar 406bin oldu.
Sanırsam cisim teyet geçti, bi süre uğramaz buralara
Hamdım Piştim Yandım
Saatlik falan girip, çıkmalı..
Akıl almaz hareketler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saf olmayın abi spk neler döndüğünü bilmiyor mu...sadece bugun değil 3 yıldır her gün borsada manipülasyon yapıyorlar açık açık tek bir soruşturma bile yok.
Ufak bir kağıdı iki gün tavan yaptır hemen brüt takas vs bin tane önlem ama tüm borsanin her gün ırzına geçenlere uyarı bile yok...
Sebep belli... maalesef...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri