Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Batı ile rusya arasında sıkışmış durumda. Yakın zamanda rusya ile savaşmış bir ülke. Bence huzur olmaz orada. Şu anda ukraynaya bakıyorum. Adamların tarih boyunca çekmediği kalmamış. Nükleer santral kazası bile yaşanmış. Biz coğrafya kaderdir diyoruz. Adamlar ne desin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İyi yönetiliyor olsaydık bu ülke dünyanın en güzel ülkelerinden biri olabilirdi. Güzel bir coğrafyada jeopolitik önemi olan, genç nüfusu yüksek bir ülkeyiz ama bizimde durumumuz ortada...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=AyYOJXqjG6c

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    İyi yönetiliyor olsaydık bu ülke dünyanın en güzel ülkelerinden biri olabilirdi. Güzel bir coğrafyada jeopolitik önemi olan, genç nüfusu yüksek bir ülkeyiz ama bizimde durumumuz ortada...
    İnsan kalitemiz yerlerde sürünüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İnsan kalitemiz yerlerde sürünüyor.
    bu bir döngü Patrick. İyi yönetilmedikçe insan kalitemiz düşüyor, kalitemiz düştükçe seçimlerimiz de ona göre oluyor. Bu döngüyü kıracak tek şey eğitim. Ben bu ülke için umutsuzum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=AyYOJXqjG6c

How much money do you need to be a resident in Monaco?
    The minimum amount required by the Monaco government for a residency application is € 500,000 per main applicant to be deposited in an account in the applicant's name with a bank in Monaco and which must be held with the bank at all times during the residency period.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    How much money do you need to be a resident in Monaco?
    The minimum amount required by the Monaco government for a residency application is € 500,000 per main applicant to be deposited in an account in the applicant's name with a bank in Monaco and which must be held with the bank at all times during the residency period.
    Monaco is considered a tax haven because of its tax laws and policies. A person must live in the principality for six months and one day out of the year to be considered a resident. Monaco does not collect capital gains taxes and does not levy net wealth taxes.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Why do rich people live in Monaco?
    Görsel sonucu
    Tax Haven: one of the main reasons why a lot of wealthy people decide to move to Monaco is to reduce the amount of income tax they must pay. Monaco residents are not subject to tax on their worldwide income. ... Climate: the weather in Monaco is another excellent reason for considering buying Monaco real estate.

8. Çok param olsaydı ben de burada yaşardım gerçekten. Rüya gibi memleket. Gerçi o kadar para olunca her yer cennet gibi ya.

Antalya bile Monaco'yu aratmaz o miktarlara ulaşınca.

Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •