Sayfa 776/987 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Ticarette öyle fiyatlar dönüyor ki inanamazsınız.5000 tane baklava kutusunu 5000 tl ye satıyordum 2 ay önce. Bugün 20.000 tl. 3-4 çeşit kutu yapıyorum 80-100 bin tl ler havada uçuşuyor. İşin ilginci elinde hammadde olan birkaç firmadan birisiyim. Geçen mado bile geldi mal yaptırdı. Kutucusu aylardır temin edememiş.şurada dolar vs konuşuluyor ancak market, özel ihtiyaç malzemeleri katlanarak artıyor..
    Bir zamanlar birileri saman ithali için '' Paramız var ki alıyoruz '' demişti. Peki şimdi saman alamıyor muyuz ? Kutu hammaddesi şimdiye kadar alınıyordu ise şimdi neden kıtlık var ? Para olmadığından mı, üretim yapılmadığından mı ? Yoksa ithal ise döviz sıkıntısından mı ? Araba kıt sebebi çip diyorlar. Beyaz eşya sorun sebebi çip ..... eeee ben de yedim. Kovid bahane , uluslararası üretim baronlarının sömürüsü şahane.

2. Evde kaşar peyniri yapmak isteyenler dikkat! Zehir saçıyor
    Son günlerde sosyal medya üzerinde viral videolar arasında yer alan ‘1 kilo sütten 1 buçuk kilo kaşar peyniri yapımı’ adlı paylaşımların adeta zehir saçtığı bildirildi. 12 litre sütten üretilen 1 kilo kaşar peynirini evde 1 litre sütten yaptığını iddia eden vatandaşlar, evde sahte gıda üretimi gerçekleştiriyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...ciyor-6902327/

pisko üstad dikkat etsin ucuz kaşar alırken

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Evde kaşar peyniri yapmak isteyenler dikkat! Zehir saçıyor
    Son günlerde sosyal medya üzerinde viral videolar arasında yer alan ‘1 kilo sütten 1 buçuk kilo kaşar peyniri yapımı’ adlı paylaşımların adeta zehir saçtığı bildirildi. 12 litre sütten üretilen 1 kilo kaşar peynirini evde 1 litre sütten yaptığını iddia eden vatandaşlar, evde sahte gıda üretimi gerçekleştiriyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...ciyor-6902327/

pisko üstad dikkat etsin ucuz kaşar alırken
    Kaşar lobisi ürün satmak için yaptırmıştır haberi. Bir kilo peynir alacak takat kalmadı ki...

4. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Moral bozuktu güldüm valla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hep arabası olanı pompalayacaklar değilya bugün coincilerde sıra
    metaverse çıkmış şimdi de....
    onlara ne yapçaklar bakalım....

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    metaverse çıkmış şimdi de....
    onlara ne yapçaklar bakalım....
    Metaverse, anladığım kadarıyla bizim tosuncuğun sanal inek, sanal yumurta satması gibi bir şey.
    Bunlar da sanal arsa/arazi falan satıyor.
    Doğru mu anladım bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Zamlı maaşlar ne zaman yatacak, ayın kaçında? SSK Bağkur Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek, 14 günlük memur maaşı farkı yattı mı?
    Memur ve emekli maaş zammı yapılan resmi açıklamalar ile birlikte belli olmuştu. Zam oranlarının açıklanmasının ardından zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağı milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Hal böyle olunca; "Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Emekli maaş farkları ne zaman ödenecek?" gibi soruların yanıtları gündemdeki yerini koruyor. Peki; emekli maaş farkı ne zaman yatacak? İşte 14 günlük zam farkı ile ilgili son gelişmeler.

https://www.sabah.com.tr/galeri/yasa...farki-yatti-mi

yaw ben bilmiyorum soruyorum haber kanalı biliyor bana soruyor

hiç biri yatmadı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 776/987 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz