Aynen realiter fazla diklenme sanal alem ile gerçek hayat farklıdır burada hakeret ettiğin kişilerden biri kafasına takarsa seni kendi tabirinle mok kokuyorum diye ağlarsın![]()
Aynen realiter fazla diklenme sanal alem ile gerçek hayat farklıdır burada hakeret ettiğin kişilerden biri kafasına takarsa seni kendi tabirinle mok kokuyorum diye ağlarsın![]()
Kemal bey realiterle ilgili konuları artık kapat. Sana sattırdı vs gibi konularını artık kimse dinlemek istemiyor. Kavganızla burayı kirletmeyin. Devam ederseniz sizi de engellemek zorunda kalacağım. Bu bir tehdit değil karşıdan nasıl gözüktüğünüzü anlatmaya çalışıyorum. Gereksiz muhabbetlere girmeyin artık.
Haklısınız.fırsat vermemek için şahsın seviyesinde cevaplar verdim . kusura bakmayın.
Maalesef ki forum birkaç kişinin sürekli ağız dalaşı yaptığı ve başka hisselerden ne kadar çok kazandığını anlattığı ama burada devamlı hisseyi kötülediği hisse hakkında herhangi bir bilgi vermediği dolayısıyla tamamen bilgi kirliliğinin ve karmaşanın hüküm sürdüğü bir yer haline geldi. Bu da beni açıkçası son derece üzüyo ve bu sayfaya girmek bile istemiyorum ama yine de belki bir bilgi bulabilirim diye alışkanlık gereği bakıyorum sanırım hisseden de bu forum sayfasından da son derece sogudum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
özen efe,bilemedik sizin geleceğinizi. haber verseydiniz yalan dolan birşeyler paylaşır sizi mutlu ederdik. Şimdi bir daha gelmezsen bizde bu forumda çok şey kaybeder. tuh! neyapsak ya. ama sizde hep birşey almaya gelmişiniz. Birazada siz paylaşsanız bizde sataşmasak sizin değerli bilgilerinizi okusak değerlendirsek.. Bizde geliyoruz,bilgi yok o yüzden sataşma oluyor.
Etme tutma söz birdaha sataşma olmayacak ne olur bizi terk etme.![]()
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Thyshine bey gördünüz işte sayın özden efe ye verdiği cevaba bakın gelde bu adama saydırma şimdi.ne utanmaz biri gerçek hayatta çekirdek çitleyip teletexten borsa izleyen biri kesin. kimi görse kovmaya çalışıyor adam istenmiyor milleti kovuyor.kimse saygı duymuyor buraya bilgi için geldim diyeni aşağılıyor.
Yer İmleri