Bu günkü araştırmalarımdan:
Benim mesajlarımı silmişsin Webo. Özetleyeyim:
1. Brent 90 ve altı.
2. Rusya-Ukrayna kapışmaz.
3. Salacak dediğin dolar salmaz.
4. Altında çıkış ihtimali bence zayıf.
5. Bilançolarla beraber borsa hareketlenir.
Kim bildi göreceğiz...Bu gün tüm gün youtubeda izledim. Yatırım tavsiyesi değildir.
birinci sınıf malzemeden yapılan bülbül yuvası tatlısının kilosu 350 lirayı geçmiş. normalde baklavacılar kutusnun darasını almaz. kutuyla beraber tartardı. biz öyle gördük öyle bildik. eğri eğri doğru doğru. eğri büğrü ama yine de doğru.
bana yolun seç diyorlar
bozuk yolu seçer miyim
seçemezsen geç diyorlar
ben yolumdan geçer miyim
kimi batı kimi doğru
kuzey güney hepsi doğru
kim seçer ki bozuk yolu
benim yolum bana doğru
hiç yolumdan döner miyim
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kimi tatlı buğday tenli , kimi mahmur dudu dilli , kimi esmer nokta benli , ben bulmuşum nazlı yari , geç desen de geçer miyim ...
tee yaaa ver anadolu rock ' ı alttan ılık ılık. ser manitayı şömine önünde kuzu postu üstüne. eğri eğri ama gene de doğru
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
‘CAM VE SERAMİK 10 GÜN DEĞİL, 10 DK BİLE DURAMAZ’
“10 günlük denildi ama henüz net bir bilgi yok. Cam ve seramik gibi alanlarda değil 10 gün, 10 dakika bile üretimin durması söz konusu olamaz†diyen Yorgancılar, “Çünkü fabrikalardaki bir cam ya da seramik fırını, bakım ihtiyacı olduğu zaman bile ‘sıcak bakım’ denilen, yani fırın çalışırken bakıma sokulan işlemlerden geçiyor. Bu fırınlar hiç kapatılmadan çalıştığı için sanayiciye olumsuzluğun ne kadar süreceğinin net bir şekilde açıklanması gerekir†dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...lyaya-6902907/
Yer İmleri