Nkolay 22 yapmýþ simdi reklam da gördüm
Nkolay 22 yapmýþ simdi reklam da gördüm
Fukara ya böyle , zengine öyle.
Þaka þaka ... zaten yarýn sabah 09:30 dan sonra geçerli bu oranlar. Ülkede faizler düþüyor. Faiz haramdýr. Nas varken kime ne düþer ki.... Benim faizle iþim yok misal, ben hep bono alýrým. Bono da TMSF garantisi olmadýðýndan riski mi kabul ederek bir nevi faiz deðil risk primi aldýðýmý düþünürüm.
Döviz alýp- satarken de tek amacým ; devlete direkt yardým etme tuþu bulamadýðýmdan döviz alýrken Binde 2 vergi vererek bir nevi hazinemize düzenli yardým yatýrmaktýr. Ben dövizi kaçtan aldým kaçtan sattým bakmam, her hafta düzenli olarak alýr satarým. Parayý ben deðil hazinemiz kazanýr. Zira ben çoðu zaman zararýna satarým. Amaç hazine kazansýn. Tam ideal vatandaþ olmak istediðimden böyleyim. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Siz kendi hesabýnýzý iyi yapýnýz ve zarar etmeyiniz.
Minimum 14 üst sýnýrý yok diye biliyorum. Fibabank 20 veriyor..Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonunda kýt kaynaklar için birbirine girecekler , gönüllü olarak kimse üremekten vazgeçmeyeceðine göre gelecekte ya mega þehirler, sýfýr özel hayat , yapay gýda ile yaþayacaðýz. Ya yok olup gideceðiz.
Bu nedenle son þanslý nesil olarak ahtapot , bonfile, deniz levreði ne isterseniz yiyin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri