Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Kaç milyonluk mal alacan aşağıdan, akşama kadar haber yapıştırıp duruyorsun...azimle işeyen mermeri delermiş di mi ne de olsa!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nedense düşüş hiç inandırıcı değil, sanki yarın satan bi başkasıymış gibi geri alırlar gibime geliyor
    Palanın ciğerini biliyoruz ama siftah yapamadık
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu ne demek neden o kadar uzun süre duracak
    Çimentoda üretimin uzun süre durma korkusu başladı - Dünya

Doğal gaz kesintisi en fazla enerji tüketimi yapan ikinci sektör konumunda olan çimentoda fırınlarda arıza korkusu başlattı. Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'nın (ÇEİS) verdiği bilgiye göre, 56 entegre tesisin üretim yaptığı sektörde, doğal gaz kesintileri nedeniyle büyük bir bölümünün illere göre üretime ara vereceği belirtilirken, bu durumun fırınların içindeki tuğlalara zarar verme riski yarattığı kaydedildi. Doğal gaz alamadığı için fırının içindeki tuğlaların dökülmesi nedeniyle bozulan bir fabrikanın 9 aya kadar üretimden kopabileceği kaydediliyor.

Enerji yoğun bir endüstri olan çimentoda doğal gazla, döner fırınların tavlama diye tabir edilen ilk ateşlenmesi sürecinde önemli bir role sahip olduğunu aktaran ÇEİS yetkilileri, "Söz konusu ateşlemenin fuel oil kullanılarak da yapılması mümkün, ancak bu çok kullanışlı ve tercih edilen bir alternatif değil. Sektörde yaklaşık 15 yıldır ağırlıklı olarak doğal gaz ile ilk ateşleme yapılmakta. Bundan dolayı, doğal gaz kesintisi olan dönemde devre dışı olan fırınların, yeniden devreye alınması sürecinde zorluk yaşanacağını söyleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

dün sabah 99 olan PGS vadeli..
    91 de.. %10 aşağıda..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    VOB ŞUANDA 2181

Eğer 17 bar kapanışı 2185-86 üzeri olursa LONGLAR ÇOŞAR...(52 dak. var)

kamu hizmetidir.

formasyonlar var ama genel 3 kuralla pek uyumlu olmadığından dikkate almadım.

6. Yarın mı çoşar o zaman.
    Yada geçe mi
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOB ŞUANDA 2181

Eğer 17 bar kapanışı 2185-86 üzeri olursa LONGLAR ÇOŞAR...(52 dak. var)

kamu hizmetidir.

formasyonlar var ama genel 3 kuralla pek uyumlu olmadığından dikkate almadım.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Görünüşe göre akşam pazarı pahalılığı olucak, neye niyet neye kismet
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, bizde şort cetonu ataruk belki
    Hamdım Piştim Yandım

1 gün aradan sonra yine dünyanın en güçlü borsası olduk , bugün uzak ara en çok yükselen borsasıyız, Allah belanızı versin bademler hala 200 binlere gidecem dişye uğraşıyonuz...

Sayfa 178/1001 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •