Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış
Belki siftahımızı akşam seansında yaparuk
Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış
Belki siftahımızı akşam seansında yaparuk
Hamdım Piştim Yandım
Lugansk: Donbass'ta bugünkü durum, savaş öncesi durumu andırıyor. Ukrayna askerleri, Karl Marx caddesinde yaşayan sivilleri evlerinden kovdu
https://tr.sputniknews.com/20220125/...053113731.html
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Lugansk da ayrı bir cumhuriyetmiş.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Lugansk_Halk_Cumhuriyeti
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lugansk Halk Cumhuriyeti, Doğu Avrupa'da bir de facto devlet. Donbass Savaşı sırasında 28 Nisan 2014'te Ukrayna'da özerk, egemen bir cumhuriyet olarak kuruldu. 11 Mayıs'ta bağımsızlık referandumu yapıldı ve bağımsızlığı halk tarafından onaylandı. 12 Mayıs'ta resmen bağımsızlığını ilan etti. Kurucuları 24 Mayıs 2014'te ise Donetsk Halk Cumhuriyeti ile konfederasyon imzalamıştır.
11 Mayıs 2014'te %96,2 oyla[6] kabul edilen bağımsızlık referandumundan sonra yeni hükûmet 11 Haziran'da Rusya ve 13 diğer devlete bağımsızlığının tanınması çağrısında bulundu.
Bağımsızlığı Donetsk Halk Cumhuriyeti ve 2008'de Gürcistan'dan ayrılarak bağımsız olan Güney Osetya tarafından tanındı.[7][8][9][10][11].
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bende katkıda bulunayım ...
XU100 Ata Yatırım, Bist100 endeksi için hedef fiyatını 2.250 puandan 3.000 puan seviyesine yükseltti.
ONS altın 1850 kalktı
NASD** satış yemiş ne oluyor?
SP500 tekrar destekleri zorluyor. Dünkü iğne barından sonra beklenmedik hareket. Dün aşağı kıramadığı 4234 seviyesini bugün kırmasını beklemem açıkcası. Kırılırsa çok şaşırtıcı olur. Satıcıların çok güçlü ve kararlı olduğuna işaret eder. Aşağı doğru bir %10 daha koymak gerekir o zaman.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri