Sayfa 944/1013 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

8. Avrupa Briç Şampiyonası Açık ikili Sonucu...

Nafiz Zorlu - Nezih Kubaç Birinci.

Dünyanın en iyi briçcilerinden Zia Mahmood ve Jeff Meckstroth İkinci.

Mustafa Cem Tokay eşi Alfredo Versace ile üçüncü...

Süleyman Kolata- İsmail Kandemir altıncı...

Müthiş bir başarı.

Tebrikler Türkiye.
    Bora bey,
    Amatör briç oynarım. Bu yazdığınız şahıslardan birinci olan Nezih Kubaç ismi dikkatimi çekti. Sizin yazdığınız bilgi üzerine , bundan tam 31 sene önce 1986 da İstanbul da Akçimento da üretim stajını yapan genç bir üniversite öğrencisiydim. O zaman beni Nezih diye genç bir mühendisin yanına vermişlerdi. Soyadını hatırlamıyorum , ama kısa sayılabilecek bir boyda zayıf bir arkadaştı. 49 yaşındayım , o zamanlar 18 imdeydim , Nezih abi de sanırım 25 yaşlarında olabilir. Briç den bahsederdi , turnuvalara katılırmış , İstanbul da dereceler alıyormuş. Böyle laflardık. Ben de İTÜ lüyüm , o da İTÜ lüydü , makine mühendisiydi. Almanca da biliyordu. Sizin yazdığınız yazıdan sonra facebookdan baktım , sanırım o arkadaş olabilir , siması çok benziyor , özgeçmişinde İTÜ Makine Müh. olduğu ve İst. Erkek Liseli ymiş , yani Almancası iyi olması lazım. Bilmiyorum o mudur değilmidir ama bilgiler ve siması oturuyor. Siz bu camiayı tanıyorsunuz yazdığınız yazılara göre. Eğer o ise bu dünya hakikaten küçükmüş. Nereden nereye. 86 da ilk sigorta girişim stajyer iken orada yapıldı , 3-4 ay önce bu sayede emekli oldum. Yaşı 54-55 civarı olabilir ama şimdiki resimlerinde daha genç gösteriyor Nezih bey. Eğer o ise gurur duydum Nezih abi ile. Gecenin bu saatinde aklıma geldi , paylaşmak istedim.
    Selam ve saygılar

2. Müthiş. Gurur verici. Türkiye adına sevindirici.

Kendimize gelmeye başladık. Satranç, Briç, Voleybol ve Basketbol da en büyük uluslarası başarılar ardı ardına geliyor. Önümüzde kimse duramaz evelallah.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

8. Avrupa Briç Şampiyonası Açık ikili Sonucu...

Nafiz Zorlu - Nezih Kubaç Birinci.

Dünyanın en iyi briçcilerinden Zia Mahmood ve Jeff Meckstroth İkinci.

Mustafa Cem Tokay eşi Alfredo Versace ile üçüncü...

Süleyman Kolata- İsmail Kandemir altıncı...

Müthiş bir başarı.

Tebrikler Türkiye.

E.turuncuda dolar makasi uygunmu kullanan varmi?

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Müthiş. Gurur verici. Türkiye adına sevindirici.

Kendimize gelmeye başladık. Satranç, Briç, Voleybol ve Basketbol da en büyük uluslarası başarılar ardı ardına geliyor. Önümüzde kimse duramaz evelallah.
    Güldürdün beni az daha sandalyeden düşüyordum...

dual
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. "Döviz borcunda sinyal veren tablo " diye başlık atmış businessht
    http://www.businessht.com.tr/ekonomi...al-veren-tablo

6. Cümleten günaydınlar.
    sepet kurda kısa için 88,6 ve geniş içinde 88,6 fibo noktalarını kullandılar ilginç güzel bir algo.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. usdtry 61,8-76,4 mevzusu
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. haftalık formasyon dibinde 5.hafta

Sayfa 944/1013 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •