Bora bey,
Amatör briç oynarım. Bu yazdığınız şahıslardan birinci olan Nezih Kubaç ismi dikkatimi çekti. Sizin yazdığınız bilgi üzerine , bundan tam 31 sene önce 1986 da İstanbul da Akçimento da üretim stajını yapan genç bir üniversite öğrencisiydim. O zaman beni Nezih diye genç bir mühendisin yanına vermişlerdi. Soyadını hatırlamıyorum , ama kısa sayılabilecek bir boyda zayıf bir arkadaştı. 49 yaşındayım , o zamanlar 18 imdeydim , Nezih abi de sanırım 25 yaşlarında olabilir. Briç den bahsederdi , turnuvalara katılırmış , İstanbul da dereceler alıyormuş. Böyle laflardık. Ben de İTÜ lüyüm , o da İTÜ lüydü , makine mühendisiydi. Almanca da biliyordu. Sizin yazdığınız yazıdan sonra facebookdan baktım , sanırım o arkadaş olabilir , siması çok benziyor , özgeçmişinde İTÜ Makine Müh. olduğu ve İst. Erkek Liseli ymiş , yani Almancası iyi olması lazım. Bilmiyorum o mudur değilmidir ama bilgiler ve siması oturuyor. Siz bu camiayı tanıyorsunuz yazdığınız yazılara göre. Eğer o ise bu dünya hakikaten küçükmüş. Nereden nereye. 86 da ilk sigorta girişim stajyer iken orada yapıldı , 3-4 ay önce bu sayede emekli oldum. Yaşı 54-55 civarı olabilir ama şimdiki resimlerinde daha genç gösteriyor Nezih bey. Eğer o ise gurur duydum Nezih abi ile. Gecenin bu saatinde aklıma geldi , paylaşmak istedim.
Selam ve saygılar
Yer İmleri