Sayfa 289/616 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlı arkadaşları engelledim. Sebebi tartışmaları ve faydasız yorumları. Onun dışında bilgi veren /verecek arkadaşlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden mağrum etmesin.

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlı arkadaşları engelledim. Sebebi tartışmaları ve faydasız yorumları. Onun dışında bilgi veren /verecek arkadaşlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden mağrum etmesin.
    Şimdi herkes sıraya girdi, hatta birbirleri ile aralarında kavga ediyorlar,Thyshine bilgi vermek için. Dostum valla kimsenin umurunda değilsin, Burada olanların bilgi bakımından senden bir farkı yok, farklı bir şeyler bilselerdi şlmdi seninle aynı yerde olmazlar dı. Emin ol tek farları: senden daha gerçekçi olmaları.seçimlerinin sonuçlarını karşılıyor olmaları.Senin gibi suçu başka yerlerde arayıp, çocukça hareket etmiyorlar olmaları. Bana ne kime ne ,senin kimi engellediğin, kimi okuduğun, hangi hisseyi aldığın. kimi ilgilendirir ki. akşama ne yediğinide yaz buraya. çocukça hareketler bunlar.

Bulunduğun yerden emin olsan, Kimin ne dediği seni ilgilendirmez. Biri yanlış yapıyorsa,ya güler geçersin, yada doğrusunu yazarsın. Bi m.o.k bilmiyorsan.suçu başkalarında arayıp,çocukca paylaşımlar yaparsın. şunu engeledim bunu engeledim gibi. AFERİM İYİ YAPMIŞSIN, NE VERELİM ELİNE.....YTD
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Adam engeller tabi bir tane dolu yorumun varmı?
    Sayende bizde aynı sınıfa girdik çünkü atmasyonların karşısında kayıtsız kalamıyorum.
    Ayrıca yine terbiyesizleştin ihtiyar ne verelim elineymiş amca sen arızamısın sapıkmısın yeter sabrımızı taşırma kimse istemiyor yorumlarını git başka yerde tatmin ol......seni

4. Kartal ve realiter sınıfına sokulup forum ahalisi tarafından engellendim ya bu cidden koydu.la bunlarda engelliydi adamlarda ne yüz varmış be hala burada hala yazıp çizip sallıyor .ben sırf bu ikisi için hep burada olucam kopyala yapıştır için uygun zamanı bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Adam engeller tabi bir tane dolu yorumun varmı?
    Sayende bizde aynı sınıfa girdik çünkü atmasyonların karşısında kayıtsız kalamıyorum.
    Ayrıca yine terbiyesizleştin ihtiyar ne verelim elineymiş amca sen arızamısın sapıkmısın yeter sabrımızı taşırma kimse istemiyor yorumlarını git başka yerde tatmin ol......seni
    tosunum belki lolitop şekeri vereceğim, niye kalbini bozuyorsun.sonra sanane sen onun paralı avukatımısın. Ayrıca hiç umurumda değil, engellemişmiş. tüh şimdi ben ne yapacağım ya....

6.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Valla ben kartal, realiter, traderkemal adlı arkadaşları engelledim. Sebebi tartışmaları ve faydasız yorumları. Onun dışında bilgi veren /verecek arkadaşlar bilgi/yorum farketmez bizi kendisinden mağrum etmesin.
    3.13 geçilmedikce baski devam edecek buranın ustunde iki defa denedi bistin biliyosun tabanina devre kesmesine dek geldi bunu takip et sen hep benden hisse istedin soyle diye yazdim bir ay önce 2 hisse hiç demedin iyi hisseler ondan oncede pgasus ve ykb dedim bunlara laf attın alsana bilgi iste varsa daha çok bilen gelsin aciklasin yatırim tavsiyesi degil dir bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    3.13 geçilmedikce baski devam edecek buranın ustunde iki defa denedi bistin biliyosun tabanina devre kesmesine dek geldi bunu takip et sen hep benden hisse istedin soyle diye yazdim bir ay önce 2 hisse hiç demedin iyi hisseler ondan oncede pgasus ve ykb dedim bunlara laf attın alsana bilgi iste varsa daha çok bilen gelsin aciklasin yatırim tavsiyesi degil dir bol kazançlar.
    Kartal41,adamın dibisin dibi. Hak etmeyen şahsa bile bilgi veriyorsun. Ama, o şahışsın kafası boş. bu bilgiyi değerlendirecek dağırcığa sahip değil.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kartal41,adamın dibisin dibi. Hak etmeyen şahsa bile bilgi veriyorsun. Ama, o şahışsın kafası boş. bu bilgiyi değerlendirecek dağırcığa sahip değil.
    Hayat işte başkan birileri kazanacak birileri kaybedecek ben alacagimi aldim algyo ve alarkodan biri %25 biri %40 polde %0 birilerine al veya sat demiyoruz pol dökmeden bu yatırimciyi nasil gitcek bilemiyoz bu arada diger hisseler uzaya gider allah yardimcilari olsun

Sayfa 289/616 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •