Sayın Cover, hayırlı olsun diyelim. Sayın Dostum, Evet sarku dan oldukça iyi kar elde ettik. Ciro yu beklemedik ama buna da şükür virgül kaydı işte. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz.Buralarda biraz dinlenecek gibi.
Çaycı da zaten güzel şeylerden çok sıkıntıların çok arttığından bahsetti.
Yalnız bu şişe cam a geçmeyi anlayamadım. Az olsun bizim olsun mantığı bu. Bu kağıtla Batmazsın da çıkmazsın da. Yatırım ya da Emeklilik fonu mu kurdun yoksa!
Şöyle uçacak kaçacak güzel bir kağıt bul bence.borsada para yağıyor.
![]()
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Çaycı çaaycı sağa sola vakma 18 kadar isbanktan çizen benim 22k cık lot aldım hepisi
ytd deli saçmasıdır
Sayın arpacı portföyün bir ayağını da sağlama bassak kötü mü olur.Vertu, link, tuclk, ardyz, fonet, vbtyz, escom, sanko gibi her tarafı agresiflik kokan bir portföyde bitane mi büyük battal boy bir şirket olmasın, onu da sattım yedim zaten bugün
şişe bize kar ettiriyor ama kalıcı olamıyorum. Sen neyi koyabildin sarı kızın yerine söyle mutlu oldun mu
![]()
Valla Ne desen hakkisin. Ülkenin bel kemiği sektörün yıldızı Sağlam dediğimiz bile dökülüyor.
Üç günlük Cer çöp kağıtlar uçuyor. Artık herkes elindeki kağıdın en iyi olduğunu sanıyor . Ortalık biraz temizlemeden dibi bulmadan servet transferi bitmeden yorum yapmak doğru değil . Bol kazançlar olsun.![]()
Yer İmleri