Sayfa 93/616 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 4922 madde; 737 - 744 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Hasan4325 Yazıyı Oku
    Küresel akıllı telefon sevkiyatı 2017den beri ilk kez artmış _blomberg kaynaklı yeni haber bizede etkisi olmuştur galiba
    Türkiye için ayrı veri var mı haberde

2. Bilmiyorum hocam öyle gezinirken blomberg haber kanalında gördüm paylaşmakta yarar gördüm sadece

3. Son 2 haftada yatırım fonlarının alışı 1.1 milyon lot civarında. Her gün de almaya devam ediyorlar. Sadece İnfo değil , OYAK ve AK da yatırım fonları için almış 2 gün önce.

Belki 10-20 bin lot diğer kurumlardan da ufak ufak alan fonlar vardır ama hepsini ayırt edemiyoruz.

İnfo çok baskın bir şekilde alıyor. Daha ne kadar daha alacak bilmiyorum ama bu sevilerden korkusuzca her gün 100 bin lot aldığına göre daha devam edecek.

Diğer fonlar da devam ediyor. HSBC tekrar gösterebilir kendini haftaya.

Bilanço düşük bir ihtimal gelecek hafta gelir. Ama gelmezse de 8'i ile başlayan hafta %99 gelir.

Bu alıcılar şimdiden başladılar bir şeyleri fiyatlamaya. Bilanço gelsin anlarız bunu mu fiyatlıyorlar yoksa başka bir şeyi mi ?

4. https://mobile.twitter.com/Piri_KAPT...33200471908354

Tanımıyorum paylaşım yapan kişiyi..#Arena hashtag ,ile bakayım bizim mavi kuşlarda neler paylaşmışlar diye.
    This sound is good
    Golden Cross:Kelime anlamı olarak altın kesişim demek olup, piyasalar için uzun vadeli dönemde yükseliş trendini yani boğa piyasasının sinyalini verir.
    Demek ki tahtada olanlar Ayılar ile Boğaların savaşı.
    Ytd.
    Son düzenleme : sorpressa; 29-01-2022 saat: 00:42. Sebep: Tanımıyorum paylaşım yapan kişiyi yazıldı.

5. Sorpressa teknikçi misin sende bence sen temelcisin :)

6.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Sorpressa teknikçi misin sende bence sen temelcisin :)
    Golden cross diyen her teknikçi sevilir :)

7.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku

Hayırlı olsun.
    Sayın Küçükandonyadis 19 Ocakta paylaşmış kimsede sormamış bu çizgiler MA50 ile MA200 mü diye :) Ya da resimde var ben görmüyorum.
    Tebrik ederim benim jeton yeni düştü.

Sayfa 93/616 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •