Sayfa 26/117 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Hep Birlikte

Ne diyorum ben ya? Arkadaşlar, dün malumunuz olduğu üzere BİST 100 1983 kapanmış. Ben ekran izlemeden, BİST 100 1800 stop kaydıyla, 70 nolu gönderimdeki benzerliği izliyorum. Borsadan anlamam, geçmiş grafiklerde bugünkü hareketlerle olası bir benzerlik buldum mu izlerim.

Sekiz aydır para kazandım mı? Hayır.

Hep "Bu sefer olacak!" derim. Günler, aylar, trendler gelir geçer. Hiç olmam ben.

Ya erken açan bahar çiçekleri gibi donarım ya çoktan gitmiş olur kervanlar.

Aklıma hafiften geliyorsun. Tozuyor hatıralar; gülüşün, yanımda yürüyüşün, bana heyecanla bir şeyler anlatışın...

Sonra ne borsa kalıyor aklımda ne para pul. Ne desteğim kalıyor ne direncim, birbirine karışıyor çizdiğim çizgiler.

Korkuyorum; bir gün zengin olacağım, ama her şey için çok geç olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Korkuyorum; bir gün zengin olacağım, ama her şey için çok geç olacak.
    Ben de tam aynı şeyi düşünüyordum sizin mesajı gördüm.

Gerçekçi olursak az sayıda zengin olması gerekiyor, zenginliğin hakkını veremeyeceklerin belki başka şeyler ile idare etmesi isteniyor.

Bir strateji olarak kendi fikirini olgunlaştırıp bir nevi sayısal loto kuponu doldurup hangilerini isabet ettirdin hangilerinde fark oluştu ona bakmak da bir alternatif. Bu hayatın tamamı için geçerli olabilir.

Bu arada, bu borsa düşenlerin, çıkanların veya sabit kalanların olduğu karmaşık bir oyun; oyunu ve oyuncuları izlemek ve üzerinde düşünmek zaman zaman müdehale etme isteği veya çabası belki tanrısal bir duygu olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 26/117 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •