aynen başganım akşam haberde gördümdü aklıma siz gelmişsiniz yazın GATA ya muayeneye gitmiştim orada inşaatı da görmüştüm ama aklıma cuma gunu gelmedi açılış olabileceği
ayrıca şunu da söyleyim benim yazın gordugum gaziantep diyarbakır gibi illerde de merkezlerde külliye tarzı büyük camiler inşa edilmekte belki sizlerin de gördükleri vardır topyekun bir merkez ulu cami mantığında yerler yapılıyor.
aklıma zübük geldi
zübük "imansız kuru bilgi neye yarar "
ihtiyar heyeti ""doğru, doğru"
Kur korumalı mevduat tl yatırırsam .
Hangi döviz birimine karşı koruma sağlıyor acaba .
Bunu seçebiliyor muyum .
Dolar
Euro
Altın .
Mesela ben tl yatırıp altın koruması yap diyebiliyor muyum
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından TSİ 11:00’da açıklanan seçeceğiniz döviz (USD, EUR veya GBP) alış kuru ile hesabın vade sonu TSİ 11:00’da açıklanan TCMB alış kuru arasındaki değişim üzerinden kur değişimi hesaplanmaktadır. Kur değişimi hesap açılışında taahhüt edilen faiz oranı ile hesaplanacak faiz tutarından düşük ise hesap faiz oranı üzerinden nemalandırılmaktadır. Kur değişiminin faiz tutarından yüksek olması durumunda hesabınız açılış tahindeki endeks kurun vade tarihindeki karşılığına denk gelecek şekilde güncellenecektir.
Şerro, yumoş, kraliçe var.
Altın yok.
Erdoğan, Kılıçdaroğlu na yüklendi: Ben ihalelere imza atmam, yalancılığını ispatladın.
https://www.karar.com/guncel-haberle...ligini-1649340
KK'na yalanci diyene bakarmisiniz.
Ilk okul cocugu kandiriyor.
Yer İmleri