aynen baþganým akþam haberde gördümdü aklýma siz gelmiþsiniz yazýn GATA ya muayeneye gitmiþtim orada inþaatý da görmüþtüm ama aklýma cuma gunu gelmedi açýlýþ olabileceði
ayrýca þunu da söyleyim benim yazýn gordugum gaziantep diyarbakýr gibi illerde de merkezlerde külliye tarzý büyük camiler inþa edilmekte belki sizlerin de gördükleri vardýr topyekun bir merkez ulu cami mantýðýnda yerler yapýlýyor.
aklýma zübük geldi
zübük "imansýz kuru bilgi neye yarar "
ihtiyar heyeti ""doðru, doðru"
Kur korumalý mevduat tl yatýrýrsam .
Hangi döviz birimine karþý koruma saðlýyor acaba .
Bunu seçebiliyor muyum .
Dolar
Euro
Altýn .
Mesela ben tl yatýrýp altýn korumasý yap diyebiliyor muyum
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB) tarafýndan TSÝ 11:00’da açýklanan seçeceðiniz döviz (USD, EUR veya GBP) alýþ kuru ile hesabýn vade sonu TSÝ 11:00’da açýklanan TCMB alýþ kuru arasýndaki deðiþim üzerinden kur deðiþimi hesaplanmaktadýr. Kur deðiþimi hesap açýlýþýnda taahhüt edilen faiz oraný ile hesaplanacak faiz tutarýndan düþük ise hesap faiz oraný üzerinden nemalandýrýlmaktadýr. Kur deðiþiminin faiz tutarýndan yüksek olmasý durumunda hesabýnýz açýlýþ tahindeki endeks kurun vade tarihindeki karþýlýðýna denk gelecek þekilde güncellenecektir.
Þerro, yumoþ, kraliçe var.
Altýn yok.
Erdoðan, Kýlýçdaroðlu na yüklendi: Ben ihalelere imza atmam, yalancýlýðýný ispatladýn.
https://www.karar.com/guncel-haberle...ligini-1649340
KK'na yalanci diyene bakarmisiniz.
Ilk okul cocugu kandiriyor.
Yer Ýmleri