Evet hareket geldi ama aşagı dogru. Sayın spek milleti öyle bir silkelemişsin ki formda bile kimse kalmamış. bence yavaş yavaş yukarı hareketin zamanı. Yukarı gidiş için indikatörler tamam , Bilançoda yaklaştı hisse başı 25 TL kar çıkar İnsallah. Bu sefer F/K 10 tadından yenmez.Ytd.
Sayın spek beni duydu galiba hissede yukarı hareker var. Adamın kralısın be spek
Hergün aynı senaryo; Birgün Bankalar birgün Kozal ve holdingler, Bofa yı takip edin. Buhün sıra Kozal da. Artık kısa vadeli dip 128 e terfi etti. Tepe de 131.4-132 arası gecerse 134.5 şimdilik. Ytd
Bakın 131.4 den dödü . Ytd
Önceki yazılarımı okuyun ; Aynı Senaryo tekrar ediliyor. Bofa gene satısta 129.6 ortalama ile suanda 156 bin lot satmış . Bende 128.4-5 le sabah 131.4 den sattıklarımı alıyorum. Akıl var Mantık var dün 130.TL ortalama ile 4 aracı kurum 600 bin lot aldı . Bugün 131.5 dan döndü. Ne olacak yani 128 e gelir demiştim. Yarın tekrar yukarı . Bu ÇALKALAMA sonunda biter. Ytd
Bu Çalkalamaların sonu 145 de biter Şubat ayı içinde gercekleşir diye düşünüyorum. Tabi benim görüşüm. Jeopolitik terslik olmazsa. TVF ‘ nu elini çekerse bu kagıttan; Uçar KOZAL. Hissebaşı kar inanılmaz iyi. Temmettü işi de sonunda gündeme gelirse; 2022de 205 hedefi daha oncede görülür. Ytd
Yer İmleri