Sayfa 161/505 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Bunlar geldi mi, kağıtta muhakkak bir tuhaflık oluyor zaten. Başka iz, emare aramaya gerek yok. Yaw, tamam Muratçığım sen bu işlerin pirisin eyvallah, da biz de az kaşar değilizdir. Sayın hocam da iyi bir yerlerden kitlemiştir sana adım gibi eminim.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bunlar geldi mi, kağıtta muhakkak bir tuhaflık oluyor zaten. Başka iz, emare aramaya gerek yok. Yaw, tamam Muratçığım sen bu işlerin pirisin eyvallah, da biz de az kaşar değilizdir. Sayın hocam da iyi bir yerlerden kitlemiştir sana adım gibi eminim.
    Kımler geldı mı ?

3. Arkadaşlar cımer ve spk ya yemın ederım şıkayetlerımı yaptım. durumu anllatım. hayırlısı olsun. artık gelen sonuca göre dava yoluna gidecegım. SPK NEDEN ONAYLAMIYOR, MURTA GULERIN KURULDA SOYLEDIKLERININ ÖNEMI YOKMU, HISSEDEKI DÜŞÜK PAY ILE YONETIMIN YATIRIMCIYA VERDIGI ZARAR, REKOR KAR ACIKLAYAN ISTIRAKLERE BEDELLI YAPILMASI, NE TEMETTU NEDE KAR PAYI VERILMEMESI, SUREKLI BIR SIRKET KURACAGIM DEYIP BEDELLI ONAYI ALMASI, SONRASINDA YATIRIMCI PAYLARINI DUSURUP KENDI PAYLARINI ARTIRMASI, BİLGİ VE KAP GIZLENMESI NEDENI ILE BİSTTEN UYARI ALINMASI VE BIR SURU YONETICILERIN ATTIGI TWTLERI DE KAPSAYAN. MURAT GULERIN KURUL SOYLEMLERI, A1 GIRISIME ALINAN PERSONELLERIN SPK ESKI CALISANI OLMASI. BU BASLIKLARDA 27 SAYFA DILEKCE VE EKLERI VERILDI..HAYIRLISI DIYELIM

4.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar cımer ve spk ya yemın ederım şıkayetlerımı yaptım. durumu anllatım. hayırlısı olsun. artık gelen sonuca göre dava yoluna gidecegım. SPK NEDEN ONAYLAMIYOR, MURTA GULERIN KURULDA SOYLEDIKLERININ ÖNEMI YOKMU, HISSEDEKI DÜŞÜK PAY ILE YONETIMIN YATIRIMCIYA VERDIGI ZARAR, REKOR KAR ACIKLAYAN ISTIRAKLERE BEDELLI YAPILMASI, NE TEMETTU NEDE KAR PAYI VERILMEMESI, SUREKLI BIR SIRKET KURACAGIM DEYIP BEDELLI ONAYI ALMASI, SONRASINDA YATIRIMCI PAYLARINI DUSURUP KENDI PAYLARINI ARTIRMASI, BİLGİ VE KAP GIZLENMESI NEDENI ILE BİSTTEN UYARI ALINMASI VE BIR SURU YONETICILERIN ATTIGI TWTLERI DE KAPSAYAN. MURAT GULERIN KURUL SOYLEMLERI, A1 GIRISIME ALINAN PERSONELLERIN SPK ESKI CALISANI OLMASI. BU BASLIKLARDA 27 SAYFA DILEKCE VE EKLERI VERILDI..HAYIRLISI DIYELIM
    Çok ilginç temaslarım oldu, sanırım SPK' dan bilgi istenecek ivedilik ile.

5. yarın hep bırlık bu yayına katılıp soralım varmısınız ?? hakıkaten cevaplıyorlar, hep bırlıkte ızleyelım, twettrdada paylasalım, herkes yayına baglanıp sorsun. hadaı fırsat bu..

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş

Sorun Cevaplayalım! Yılın ilk enflasyon değerlendirmesi, Avrupa Merkez Bankası faiz kararı, Fed açıklamalarının dolar ve altına yansıması, TCMB'nin TL'ye dönüşüm hesaplarında faiz oranı yetkisi ve gündeme dair öne çıkan tüm başlıklar A1 Capital Özel Yayınında
    #A1Capital
    Nazlı Bolak Mustafa Keskinturk Mete Y.

#PPK #FED #Faiz #TCMB #MerkezBankası #FaizKararı #Dolar #Euro #Altın #Borsa #Hisse #Yatırım #Finans #avrupamerkezbankası #enflasyon #küreselpiyasalar #TL #ekonomi #piyasalar #AracıKurum

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    yarın hep bırlık bu yayına katılıp soralım varmısınız ?? hakıkaten cevaplıyorlar, hep bırlıkte ızleyelım, twettrdada paylasalım, herkes yayına baglanıp sorsun. hadaı fırsat bu..

A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş

Sorun Cevaplayalım! Yılın ilk enflasyon değerlendirmesi, Avrupa Merkez Bankası faiz kararı, Fed açıklamalarının dolar ve altına yansıması, TCMB'nin TL'ye dönüşüm hesaplarında faiz oranı yetkisi ve gündeme dair öne çıkan tüm başlıklar A1 Capital Özel Yayınında
    #A1Capital
    Nazlı Bolak Mustafa Keskinturk Mete Y.

#PPK #FED #Faiz #TCMB #MerkezBankası #FaizKararı #Dolar #Euro #Altın #Borsa #Hisse #Yatırım #Finans #avrupamerkezbankası #enflasyon #küreselpiyasalar #TL #ekonomi #piyasalar #AracıKurum
    yarın saat 16: 00 da A1 KAPITALIN- TWETTER-LINKEDIN VE YOU TUBE KANALINDA. HEP BIRLIKTE KATILIM SAGLAYIP SORALIM.. YAYIN ESNASINDA MESAJ YAZILARAK SORU SORULUYOR

7. Tmm sen git bekle orda biz geliriz şaho

Halen anlamadın ısrarla yazıyorsun ya ödemen var bugun yarın , yada krediyle mi girdin vadesi geldi .

Çok panik görüyorum seni .

1.7 yıldır düşüyor , neler yaptık , neler denedik inan olmadı , birazcık olsun bu sefer sular durulsa daha iyi olmaz mı .

İnan borsa öyle yarın yatırdım sonraki gün kazandım yeri degıl , keske öyle olsa da keske ama degıl işte .

8.  Alıntı Originally Posted by harleyqueen Yazıyı Oku
    tmm sen git bekle orda biz geliriz şaho

halen anlamadın ısrarla yazıyorsun ya ödemen var bugun yarın , yada krediyle mi girdin vadesi geldi .

çok panik görüyorum seni .

1.7 yıldır düşüyor , neler yaptık , neler denedik inan olmadı , birazcık olsun bu sefer sular durulsa daha iyi olmaz mı .

Inan borsa öyle yarın yatırdım sonraki gün kazandım yeri degıl , keske öyle olsa da keske ama degıl işte .
    dostum ıyımsın, ben 1,5 sen once yatırmdım, gayet makul bır sure. Kımın ne yaptıgı umrumda degıl, ben şıkayetlerımı yapıyorum, burdada destek ıstıyorum. Memnunsan ılgılenmezsın. Ama yatırımcı olsaydın bu sekılde konusmazdın. Not; ne kredı cektım nede paraya ıhtıyacmı var. Tamamen haksızlık yapıldıgını dusunuyorum. şurda bana cemkırenlerın yarısı detek verse bır yol alırdık. Hıcbır sey yapmadan oturun yapanada köstek olun anca sız

Sayfa 161/505 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •