Sayfa 437/701 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Çok bilmiş ayaklı borsada işlem yapan sayın büyüklerimizden yorum bekliyoruz piste alalım nede olsa biz dünkü çocuğuz donla geziyoruz

Müteakip iki üç sayfayı da engin bilgilerinizle
    doldurup bizi aydınlatıp bize lider olup şimdi ne yapacağımızı gösterir misiniz,mahvolduk, divane gibi dolanıyorum ortada
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Günlük grafikte reversel derler buna pergel ile cizsen bu kadar nizami cizemezsin
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ayı piyasasına girdik

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Müteakip iki üç sayfayı da engin bilgilerinizle
    doldurup bizi aydınlatıp bize lider olup şimdi ne yapacağımızı gösterir misiniz,mahvolduk, divane gibi dolanıyorum ortada

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen dalga �� geçmeye devam et

5. çok ocaklar sönecek 36 dan 25 e hızlıca düşmüştü o düşüş hızlı olmuştu bu düşüşte dün ve bugunkü gibi slow motion olacak biraz yukarı sonra aşağı

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    çok ocaklar sönecek 36 dan 25 e hızlıca düşmüştü o düşüş hızlı olmuştu bu düşüşte dün ve bugunkü gibi slow motion olacak biraz yukarı sonra aşağı
    Yazdiğinda düsmüstu zaten gün bitmedi sallamayada gerek yok daha bilancoya var mal dagitiliyo rahat ol sen

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    çok ocaklar sönecek 36 dan 25 e hızlıca düşmüştü o düşüş hızlı olmuştu bu düşüşte dün ve bugunkü gibi slow motion olacak biraz yukarı sonra aşağı
    30 liradan algyo mu satacağız salak mıyız? Düşerse de ekleriz, sen fazla kafana takma şampiyon.

Tamam her şeyi biliyorsun sen, ikna olduk, ispatlamaya çalışma artık��

8.  Alıntı Originally Posted by doganidas Yazıyı Oku
    30 liradan algyo mu satacağız salak mıyız? Düşerse de ekleriz, sen fazla kafana takma şampiyon.

Tamam her şeyi biliyorsun sen, ikna olduk, ispatlamaya çalışma artık��
    kimseye satın dediğim yok böyle bir misyonum da yok ben kendimce söyleniyorum

Sayfa 437/701 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •