Sayfa 22/993 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Gitmez, gidemez değil hocam. Gidebilir elbet. Ama ,şahsi düşüncem, önce bir aşağı gelmesi. Dolardan çok krizin ekonomideki yan etkilerini konuşacağız gibi bir süre önce. 2019 un daha şiddetlisi bir durumla karşılaşabiliriz. Ama o durumla seçime gidilmez. Bu iş olmuyo yeah, biz bildiğimizi yapalım dediklerinde iş kopabilir.
    ukrayna-rusya dan bahsetmiyoruz bile

bende katılıyorum 2019 bugune gore misss

ankarada atabilge siteleri var bunların yaşamkente ilk yapılanında oturan arkadaşla konuştum bugün.
    yakıt hariç bu ay 1.500 tl aidat ödemiş. vay canına dedim geçen ay yakıt dahil 750 iyi ödemişim ben
    bir halt olacağı yok.

Islak Odunlar nerede?

13,6431

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Islak Odunlar nerede?

13,6431
    Londra ziyaretinden sonra bu kura bir şeyler oldu. Demedi demeyin iyi takip ettim. Artıkın pek fayda etmiyor gibi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bloomberg’de yer alan habere göre son olarak Eylül'de dolar tahvil satışı yapan Türkiye’nin liradaki değer kaybından bu yana ilk kez küresel tahvil piyasalarına dönmeye hazırlandığı belirtildi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Hazine sukuk ihracına hazırlanıyor. Bloomberg’de yer alan habere göre vadesi dolacak 2 milyar dolar tutarında borcun yeniden finansmanı için Hazine bankalarla görüşüyor. Hazine en son geçen senenin Eylül ayında 2028 ve 2033 yılı vadeli, sırasıyla %5,7 ve %6,5 getirili Eurobond ihracı gerçekleştirmişti. En son sukuk ihracı ise Haziran'da 2,5 milyar dolar tutarında ve %5,125 getiriliydi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ankarada atabilge siteleri var bunların yaşamkente ilk yapılanında oturan arkadaşla konuştum bugün.
    yakıt hariç bu ay 1.500 tl aidat ödemiş. vay canına dedim geçen ay yakıt dahil 750 iyi ödemişim ben
    başganım atabilgeleri bildim

yalnız onların site bayağı bi enstrumanlı havuz spor salonu peyzaj vs.

hatta evlerin içinde sauna vardı diye biliyorum sıkıysa ısıtsınlar da terlesinler bakayım gerçi çoğu beyaz yaka zamanında almıştır 2010 dan önce orayı da kiler yapmışlar

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Londra ziyaretinden sonra bu kura bir şeyler oldu. Demedi demeyin iyi takip ettim. Artıkın pek fayda etmiyor gibi.
    londra bu kadar da olmaz diyodur öncesinden, adam faiz maiz unutun bunları deyince onların kafada da ampul yanmıştır.

Sayfa 22/993 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •