Sayfa 31/993 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Kendi faturama bakacam daha gelmedi. Normalde bakmam ama bu durumda elektrikte komasın.

Koyan koyana **...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi
    Hazine : Bazı mecralarda Bakanımızın Londra'daki toplantıda, “Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi” açıklaması yer almaktadır. Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    2012 de 5 yasinda discovery almistik.
    55k euro malettik. Epey dusuk km cok duzgun aracti.
    Su anda 5 yasinda ayni araba 100k euro ve uzerinde. Firlamis euroya gore hem de.
    Fiyatlar normal degil.
    Bence...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    fiyatlar bence de normal değil....

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Ne sıkıştın be arkadaş

Kesme çalışması

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Buranın sürekli okuyucuları hatırlar, 8-10 gün önce nöbetçi eczane sistemi gibi, nöbetçi manav var mı diye sormuştum. Cevap veren olmadı. Yaptığım araştırma da ulusta hal çevresinde gece 22 ye kadar ayaklı manavların olduğunu öğrendim. Ne olur ne olmaz , bir şey başa gelmeden önce araştırmayı yapmak, son dakikaya bırakmamak lazım. Gecenin 10 unda fasulye almak istesem nerede diye aramaya gerek kalmamalı. Atı alan üsküdarı geçiyor sonra....
    Pardon ayakli manav nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Attım hocam
    Burayada atarmisiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine : Bazı mecralarda Bakanımızın Londra'daki toplantıda, “Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi” açıklaması yer almaktadır. Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır
    Katilimci nasil yanlis anliyor? Adamlarla ingilizcemi turkcemi konusuyorsunuz? Aralarinda bir tercuman yokmu?

Sayfa 31/993 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •