Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    me iddasına girdin ?
    Onu bu yıl geçeceğim dedim.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Onu bu yıl geçeceğim dedim.
    Kendi başlığını kontrol ettiniz mi? Biraz o tarafta takılacağım demişti.

Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Kendi başlığını kontrol ettiniz mi? Biraz o tarafta takılacağım demişti.
    Orada yok. myfinans usta da sallamıyor. Tel edin de gelsin.

4. Merhabalar,
    IJT tercih eden var mı? Var ise mahsuru yoksa vade düşüncesi nedir?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Degisken fonlarda getirileri kestirmek,tahmin etmek guc ama yinede paylasayim.

Bazi fonlarin guncel dagilim raporlarina gore tasidigi hisseler;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Bol kazanclar, saygilar.
    Yatirim yaptigim bazi fonlari guncelledim. Yararlanmak isteyen olursa bakabilir. Guncel olan fonlar yesil ile boyali.

IJT yatirim yapiyorum fakat vade konusuna henuz karar veremedim. Piyasayi , haberleri takip ediyorum. Ne zaman enflasyon kontrol altina alinir, o zaman ayrilirim fondan diye tahmin ediyorum. Belki bu sene sonu olabilir. Bir yandan rusya 2 ay boyunca gubre ihracatini kisitliyor, bir yandan kuraklik soz konusu. IJT icin getiriyi yukseltebilecek durumlar.

Ayrica merkez kur %0,53 artış

Alıntı Originally Posted by Mutlumur Yazıyı Oku
    Merhabalar
    İçinde yabancı ETF bulunduran ( yabancı hisse senedideğil ağırlıklı olarak yabancı ETF bulunduran ( JETS / XLF/XLE gibi) bir yatırım fonu varmı bildiğiniz
    ytd

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ziraat bankasında yatırım hesabım ayrıca ziraat yatırım a.ş de de hesabım bulunmakta....ziraat yatırım da genelde işlem yapmaktayım ve aldığım fon,hisse senedi vs vs için MKK kesintileri ,ücretler hesabımından kesilmekte idi...

bu ay ziraat bankası yatırım hesabından da fon almaya karar verdim ve fonlar aldım,sattım...buradan da MKK kesintileri vs vs olmuş..

sorum şu: MKK her bir kişi için 1 tane değil midir yani sizin tc numaranıza göre saklama yapmıyor mudur?dolayısıyla ücreti bir tane değilmidir?neden hem de aynı kurum içinden aynı kişi 2 ayrı hesaptan mkk ücreti ödemektedir?

ne yapmayılım?işlem doğrumudur?benim mi kafam bi güzel yoksa?

8. cuma günü 5 farklı hisse yoğun fon almıştım...onlardan 1 tanesi de GOH idi...getirisi %2,3 olmuş..çok bildik bişi değil diye yazıyorum buraya(ytd)...xu100 artıkın yoruldu,bist 30 doydu,bist100 dışına ve özellikle yeni arz kağıtlarında amcalar bir dolaşacaklar diye düşünüyorum...o yüzden bunu almıştım...isterseniz bir inceleyin...yatırım tavsiyesi değildir...

sizin bildiğin enterasan fonlar var mı?

Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •