AYRICA elde kalan rüçhanlar (ki kaç tane olur bilemiyorum) toptan satış pazarında satsan maliyeti 1 lira oluyor. 0.00 ile çıkarsan ama mutlaka orada da bir fiyat oluşacaktır, piyasa fiyatına yakın kadene dönecektir. o iş de anlamsız yani, şahsen ben 0.10 ile ilk kademe kotasyon girerim"yatırım tavsiyesi değildir"
Rakamları bilmeden sallıyordum ama dediğim doğruymuş. Buncağız mal için bu fiyatlama resmen saçma. Piyasadan 40 milyon rüçhan toplayım desen 25 kuruştan 10 milyon Tl yapar. Bunlar resmen sinekten yağ çıkarma işine girmişler. Ki dediğin gibi mal da gelmedi doğru dürüst...Kendi kendilerine çalıp oynadılar 3 gündür.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bu arada son alınan yerle ilgili açıklamada arsanın yüzölçümünü "özellikle" yazmamış çakallar. Ben yazayım: 15.840
Mithatpaşa'nın neredeyse yarısı.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1000690
Vahitçiğimi, Muratçığımdan daha profeyşınıl gördüm.Hep de proflar denk geliyor anasını satayım şans işte.
![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Ruchanlarin tamamını yaklaşık 36 milyon tek elden topladılar küçük yatırımcının aldığını zannetmem tamamı alındı ana tahtada sattılar hisseye çevirip ancak ana tahtadan sattıklarının büyük kismini iş Oyak gedik gibi kurumlardan topladılar şuan toplama yok gibi gözükse de bence bir 10 milyon toplamışlardır.
toplama diye bir şey olmadığını tekrar ifade edeyim.
rüçhan tarafında alınan mallar hisseye çevrilip satıldı.
rüçhan satanlarda hisse aldı, çünkü kupon satıp hisse almak avantajlıydı. kupon satanlar ve hisse alanlara bakılırsa örneğin oyak, garanti, ziraat, iş, deniz gibi
böylece kuponlar halledilmiş oldu[emoji4]
Yer İmleri