rüçhanlar için ekstra iþlem yapmaya gerek var mý yoksa para hesaptaysa otomatik iþlem mi yapýyor?
ayrýca hesapta hangi gün para olmalý? bilen var mýdýr
rüçhanlar için ekstra iþlem yapmaya gerek var mý yoksa para hesaptaysa otomatik iþlem mi yapýyor?
ayrýca hesapta hangi gün para olmalý? bilen var mýdýr
En son 21 Þubat'ta 1.000 lot için 1.250 Tl hesabýndan para olmasý lazým hesapta. Rüçhan kullanýmýný genelde bütün þirketler para gördüðü anda otomatik yapýyor son gün yani herhangi bir iþlem yapmaya gerek yok. Kurumuna güvenmeyenler muhakkak arasýn, haklarýnýz yanmasýn.
Hesabýnda yeterli para olmayan ve bedelliye katýlmak isteyenler için bugün ellerindeki ama KLGYO ama baþka herhangi bir hisseyi satmak için son gün. Bu fiyattan KLGYO satmak tamamen mantýksýz onu da söyleyeyim. Esasen bu kaðýt 1.25'in altýna ama mantýken ama ahlaken hiç inmemeliydi ama yatýrýmcýya büyük kumpas kurdu haysiyetsizler...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Ruchan kullaným bittikten sonra 1 in altýna bile indirebilirler, örnek ihlas hisseleri,adese,mrgyo, pekgy ( son zamanda bildiklerim bunlar ,daha baþkada vardýr)
SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02171010279111
Þu fiyatlardan bile sadece A1 Capital alýcý. Tarihe not düþelim.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
A1 de aslýnda alýcý deðil tahtada hacim yerlere indi hacim getirmek için 1 kademe kaldýrýp geri satýyor alan satan sadece patron ve grubu kaldý
diðerleriyle ayný soruyu soruyorsam özür dilerim bu forumu çeviriyorum ben bir yabancý 220000 lot aldým Bugün yatýrým hesabýmda 22 000tl olmasý gerekiyor mu?
Yatýrým tavsiyesi deðil ��
Düzenleme: google translate komik, "forginer" yazýyorum ve dolandýrýcý lol olarak deðiþtiriyor xD
Yer Ýmleri